Гледай онлайн Твоят мой живот с. 2 еп. 94 14.03.2017

Дилара иска да изведат Демир на разходка. Джансу отива да посрещне майка си, но не се държи с нея естествено. Казва ѝ какво се е случило. Джансу я обвинява, че баща ѝ е бил прав. Двете се скарват. Хазал също преиграва и се прави на загрижена за Дилара. Казва, че Айше е извела Озан от клиниката.

Дилара споделя със свекъра си, че са допуснали грешка. Рахми ѝ казва, че Озан е продал акциите си. Дилара съобщава на Харун, че синът ѝ е продал акциите. Харун ѝ дава папката с акциите, от която Дилара разбира, че любимият ѝ е купил акциите.

Йозкан пише съобщение на Севинч. Иска от нея втори шанс. Кериман настоява Йозкан да ѝ купи таблет. Той отказва. Кериман го заплашва, че ще съобщи на Севинч истината за социалното му положение. Йозкан взима парите, които е дал на сестра си, а Кериман едва не припада.

Дилара е сърдита на Харун. Казва му, че има нужда да осмисли случилото се.

Озан се прибира, но не вижда Джандан. Намира бележка от нея, да не я търси.

Джихан съобщава на Айше, че следващата седмица се развежда. Психоложката се надява враждата да приключи.

Озан иска обяснение от баща си къде е Джандан. Джихан му казва, че не знае.

Рахми споделя с Бурхан, че Джансу отново се вижда със сина на онази кабаретна певица.

Дениз кани на обяд на една яхта. Пита я дали тя не би го последвала навсякъде. Организирал е музика „с цигулка на ухо“ и предлага брак на Джансу. Момичето е изненадано. Потвърждава, че е съгласна да се омъжи за него. Дениз ѝ слага венчален пръстен.

Хазал рови в дрехите на Джансу. Разхвърля всичко. Вижда пръстена на ръката на сестра си и научава че Дениз е предложил брак на Джансу, Веднага съобщава на Дилара, че сестра ѝ се е сгодила за любимия си.

Дилара вдига скандал на дъщеря си. Джансу пита майка ѝ от кога е започнала да вярва на Хазал.

Йозгюр дава пари на бившата си приятелка, за да направи аборт.

Хазал споделя с Мерве, че Дениз е подарил пръстен на Джансу. Двете отиват в една бижутерия. Хазал си купува пръстен за 10 500 лири.

Елиз звъни на Йозгюр. Той й заповядва да махне бебето.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)