Гледай онлайн Твоят мой живот с. 2 еп. 96 16.03.2017

Махиде посещава Дилара в имението. Поема вината за това, че се е сближила с Джандан. Дилара я гони от дома си. Махиде я моли да преосмисли решението си, за да не лиши детето си от баща му.

Джандан се среща с Озан. Той ѝ вдига скандал за игрите, които е скроила. Адвокатката е влюбена в младежа. Той ѝ казва, че вече няма пари и е прехвърлил всичко на Джихан. Джандан обяснява, че е поискала тази среща, за да го помоли за прошка, защото го обича истински. Предлага на Озан да започнат нов живот заедно някъде далеч.

Махиде гледа клипа на групата на Йозгюр и вижда, че Хазал се е снимала в него. Веднага звъни на Севинч. Разпорежда се детегледачката да следи момичето и да ѝ докладва.

Йозкан води Севинч у дома си. Кериман се шашка. Пита момичето защо се е влюбило в брат ѝ.

Харун звъни на Дилара, но тя продължава да не си вдига телефона. Хатидже предлага на Махиде да се чуе с Айше. Лелята не иска. Тогава прислужницата показва запис на скандала между Харун и Махиде.

Същият запис получава и Дилара. След като го чува, тя отива на яхтата и прегръща отчаяния Харун. Снимка от тази среща получава Махиде. Лелята благодари на Хатидже, за това, че е изпратила този запис.

Джихан разказва на Айше, че Озан сам е отишъл в болницата за да си извади документ, че е луд. Той е скъсал този документ пред сина си.

Джансу си уговаря среща с Дениз. Хазал подслушва този разговор. Веднага пише съобщение на Джихан. Той се ядосва, но Айше се опитва да го успокои. Джихан отива в кафенето, за да попречи на Дениз да се срещне с дъщеря му.

Джансу е притеснена от скандала, който е имала с баща си. Дениз я убеждава да вярва в любовта.

Джихан пристига в кафенето и ги вижда двамата прегърнати. Айше го последва. Джихан удря шамар на Дениз. Взима Джансу и я прибира. Момичето се противи, а Айше става неволен свидетел на случилото се. Джихан настоява дъщеря му да се раздели с Дениз. Наказва я да не излиза. Джансу за сетен път му заявява, че няма да се раздели с Дениз.

Бурхан научава за посещението на Джихан. Дениз е отчаян, че е загубил любимата си. Бурхан му казва, че ще има подкрепата му. Джансу се обажда на любимия си и съобщава за забраните, наложени от Джихан. Уверява любимия си, че няма да се раздели с него. Младежът ѝ обещава, че ще се справи с този проблем.

Джихан се опитва да обясни ситуацията пред Айше. Извинява се на психоложката. Тя го целува и му казва, че го разбира.

След 3 дни

Хатидже намира папка със снимки от нейното арестуване в бюрото на Махиде.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)