Гледай онлайн Твоят мой живот с. 2 еп. 97 17.03.2017 последен епизод, финал сезон

Емрах причаква Хазал. Тя е отчаяна. Отхвърля любовта на младежа.

Елиз отива при Йозгюр заедно с баща си. Човекът вади пистолет и принуждава музиканта да се ожени за дъщеря му.

Хатидже си е отишла от дома на Харун. Махиде е много разтревожена, защото прислужницата е взела албумите със снимки от миналото.

Харун е с Дилара. Тя му обещава, че няма да раздели баща и син. Харун предлага след като Дилара се разведе, веднага да се оженят.

Рахми открива, че Джансу е избягала от къщи. Обажда се на Джихан и му казва. Старецът казва на Кериман, а тя се преструва, че ще припадне. След това звъни на брат си и му казва, че дъщеря му е напуснала имението.

Хатидже отива при Айше, Настоява психоложката да я изслуша. Дава й албума със снимките. Айше го разглежда и разбира, че Хатидже е истинската й майка. Докторката е в шок. Хатидже й съобщава, че е нейната майка. В това време влиза Махиде. Психоложката я пита дали жената е казала истината. После става и напуска отчаяна кабинета си.

Джихан търси Джансу и Дениз. Йозкан разбира от персонала в кафенето, че двамата влюбени днес се женят.

Рахми и Джихан отиват при Бурхан. Той казва на Джихан, че Джансу е отишла при Дениз доброволно. Бурхан казва пред двамата, че Рахми е прикрил убийството на родната си дъщеря. Джихан е изненадан. Старецът се разплаква. Оказва се, че зет му е платил на тъста си да прикрие убийството. Джихан също е много отчаян.

Дениз и Джансу сключат граждански брак. В последния момент Йозкан става свидетел на сватбата.

Джихан се опитва да разбере защо Рахми е постъпил така с дъщеря си.

Хазал си стяга багажа да се махне от имението. Севинч я вижда. Иска да разбере защо момичето постъпва така. Детегледачката се опитва да я спре. После звъни на Махиде и й съобщава, че Хазал напуска къщата и отива да живее при гаджето си.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)