Гледай онлайн Твоят мой живот с. 3 еп. 1, 2, 3, 4, 5 от 20, 21, 22, 23, 24.03.2017

Животът на героите в „Твоят мой живот” се променя неузнаваемо и за пореден път в основата лежи безобразното минало на Рахми бей.

Махиде посещава имението, за да убеди Дилара в невинността на племенника си. Майката на Алаз я отпраща, но я боли, че оставя детето без баща. Джандан прави на Озан изкусително предложение – да заминат заедно далеч и да живеят с нейните пари. Хатидже предоставя на Махиде записа, който оневинява Харун.

Джансу и Дениз се уговарят да се видят, но Хазал ги придава на Джихан. Той отвежда любимото си дете и удря избраника й.

Бившата на Йозгюр се отказва от аборта. Баща й го принуждава с оръжие да се ожени за нея. Хатидже признава на Айше, че й е майка. Съкрушената Махиде потвърждава историята й. Джихан и Рахми търсят Джансу, но Бурхан ги спира. Тя е пълнолетна и по своя воля е последвала сина му.

Бившият затворник вади доказателство за най-страшната тайна на Рахми в „Твоят мой живот”. Джихан разбира, че сестра му е била убита и два пъти предадена от баща си. Йозкан разбира, че Джансу я няма и че планира да се жени. Пристига в гражданското, но е късно – двамата вече са съпрузи.

Хазал също напуска имението, но при Йозгюр разбира, че отново е измамена. В афект го пробожда с нож. Джандан дава куфарчето с парите на Озан. Той отива за списания. Едва в самолета адвокатката разбира, че са я надхитрили. Озан е заменил парите с хатрийки.

Рахми иска да се самоубие пред сина си. Джихан опитва да го спре. Случаен куршум убива Айше, която идва в офиса. Махиде вижда с очите си как губи още едно дете.

Година по-късно. Джихан живее в яхта, далеч от всичко и всички. Единствено поддържа контакт с Йълдъръм. Дилара и Харун са щастливо женени. Имението на Джихан вече е „Вила Ергован”. Джансу живее с мъжа си, но страда за баща си. Подозира, че е бременна и в клиниката го потвърждават. Хазал и Озан управляват империята на тате, но братът се съмнява, че Хазал работи за Махиде. Той не знае, че лелята на Харун я е измъкнала от кашата с Йозгюр.

Кериман вилнее в бутика на Дилара, която я наема за чистачка, но тя се разпорежда като кралица. Азми търси безследно изчезналия Рахми. Дилара организира парти по случай годишнината си с Харун. Бракът й се радва на благословия само от Хазал. Другите й деца поне общуват с нея. На празненството нахлува неканена гостенка.

Новата героиня в „Твоят мой живот” е Асуман – проблемната сестра на Дилара, която я злепоставя пред гостите. След това обаче иска прошка и подслон. Джансу споделя с майка си, че е бременна, казва и на Йозкан, който е така щастлив, че предизвиква инцидент. Сватът му помага да се справи с мутрата, който притежава скъпия автомобил.

Озан устройва клопка и нанася сериозна финансова загуба на Махиде. Разярена тя поръчва убийството на Джихан, но е подслушана от Хатидже. Озан научава съсипваща вест в новите епизоди на „Твоят мой живот” – намерили са тялото на Рахми. Дали това наистина е той?!

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)

Инфо: Woman-onthe-top.net