Гледай онлайн Твоят мой живот с. 3 еп. 4, 5, 6, 7, 8 от 27, 28, 29, 30, 31.03.2017

Взривената яхта в предишния епизод на „Твоят мой живот” не погубва Джихан. Той не е на борда. Озан му се обажда с ужасната вест за смъртта на Рахми. Оказва се, че трупът в моргата е на непознат, който случайно е с документите на стареца. Озан иска баща му да се върне в компанията.

Асуман опитва да оплете в мрежите си Хазал. Момичето вижда, че родният й брат я подозира. Двамата се скарват сериозно пред баща си. Махиде всъщност е скроила най-коварната си клопка. Оказва се, че Йозгюр е жив, в чужбина и на издръжката на властната дама. Махиде е подмамила Хазал, за да съсипе баща й.

Полицията твърди, че яхтата се е взривила заради проблем в захранването. Озан обаче подозира покушение. Нов мистериозен красавец се появява в „Твоят мой живот”. Това е Митхат, който иска да работи в компанията на приятеля си Озан. Възмутен от Хазал обаче се отказва, макар че има тежки отговорности.

Хатидже настоява господарката й да се помири с Харун и да види Алаз. Дилара гони лелята на мъжа си от имението. Асуман и Джандан са се запознали в самолета. Джансу казва на брат си, че ще става вуйчо. Той се опитва да ги сдобри с баща й, но напразно. Джихан не може да прости на дъщеря си, че се е оженила в семейство с престъпници. Дилара се опитва да говори с него, а това предизвиква скандал с Харун.

Проблемите на Джансу не са само емоционални. Лекарят казва на Дениз, че е забелязал тремор на ръката й. Това говорело за сериозно неврологично заболяване.

Махиде научава, че вместо Джихан е убила 13-годишно момче. Съсипана от вина праща пари на близките му. Джихан и синът му отиват да изкажат съболезнования в следващия епизод на „Твоят мой живот”.Там разбират, че непознат мъж е донесъл крупна сума на семейството.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)

Инфо: Woman-onthe-top.net