Гледай онлайн Твоят мой живот с. 3 еп. 6 29.03.2017

Енгин се кара на Йозкан заради дълга, който е поел. Бурхан си иска парите от двамата монтьори. Предлга им да ремонтират колите му за сметка на задължението.

Джансу и Дениз отиват да се видят с Джихан. Младежът настоява тя сама да се срещне с баща си. Срещата между двамата е изключително трогателна. Въпреки всичко, Джихан не събира смелост да ѝ прости. Озан се опитва да успокои сестра си.

Лекарите се съмняват, че Джансу има неврологично заболяване. Съобщават това на Дениз.

Дилара е потресена от нахалството на Махиде. Джансу й съобщава, че Джихан се е върнал. Разказва на майка си, че баща ѝ няма да ѝ прости.

Асу подслушва разговора между майка и дъщеря. Дилара се обажда на Озан, за да се види с Джихан.

Двамата се срещат на яхтата. Дилара се опитва да обясни на бившия си съпруг, че Джансу се е омъжила за любимия си.

Сестрата на Дилара казва на Харун, че Дилара е на среща с Джихан. Харун се ядосва.

Махиде научава, че не е успяла да убие Джихан, а след взрива на яхтата е загинало 13-годишно момче. Хатидже я упреква за стореното. На Махиде ѝ прилошава.

Йълдъръм също моли Джихан да прости на дъщеря си. Адвокатът съобщава на приятеля си, че едно дете е загинало при взрива на яхтата.

Джансу продължава да се измъчва. Дениз също се опитва да я успокои, за да не навреди на бебето. Джансу припада от напрежението.

Харун пита Дилара дали се е срещнала с Джихан. Тя се ядосва и отказва да му отговори. Харун е настоятелен. Асуман подслушва скандала между двамата. После се извинява на Харун, защото му е съобщила.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)