Гледай онлайн Твоят мой живот с. 3 еп. 8 31.03.2017

Джандан получава подарък от Асу. Сестрата на Дилара съобщава, че се е видяла с Озан. Казва на адвокатката, че Озан си няма приятелка.

Митхат взима баба си от старческия дом.

Джихан научава, че Бурхан не е честен човек.

Озан предлага работа на Митхат. Извинява се заради Хазал. Митхат отказва да работи с фирмата. Озан се опитва да убеди младежа.

Хазал отива ядосана във фирмата. Вижда, че Митхат е на работа и се ядосва. Младежът я отпраща при Озан. Озан й казва, че са взели решение да назначат Митхат, заради неговите качества. Йълдъръм потвърждава и упреква момичето, че не си е гледала електронната поща и не отговаря на имейлите. Хазал побеснява, защото никой не обръща внимание на капризите ѝ.

Джансу настоява пред Дениз да излезе, за да се види с приятелка.

Дениз отива при тъста си на яхтата. Джихан показва на младежа информацията, която има за баща му. Дениз разбира, че Бурхан е убиеца на комисар Неджип, който младежът цял живот е възприемал като свой баща.

Дениз се прибира вкъщи и вижда баща си. Показва му информацията, която е получил от Джихан. Бурхан се оправдава. Джансу подслушва разговора между съпруга си и свекър ѝ .

Момичето отива при баща си. Упреква Джихан, че е съобщил тази новина. Обвинява го, че е разрушил семейството й. Пита баща си, защо не иска да бъде щастлива. Упреква го, че е съсипал цялото семейство и сега се отказва от него.

Харун, Дилара и Аллаз отиват на Луна парк.

Адвокатът, който урежда наследството на Дилара от майка ѝ, се обажда на клиентката си.

Асу и Джандан са на спа процедура. На бившата адвокатка ѝ се обаждат да пренесе нова пратка. Асуман се оплаква, че Дилара не иска даже да я погледне. Адвокатът по наследството се обажда и на Асу.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)