Гледай онлайн Твоят мой живот сезон 2 епизод 2 от 27.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Твоят мой живот“? Информация на Теленовелас Новини:

Солмаз вдига огромен скандал на съпруга си, заради взрива. Алпер отрича. Тя не му вярва, защото той ѝ съобщава, че с Джихан е свършено. Солмаз е взела използвана салфетка на Дилара. Иска да я занесе в лабораторията за анализ.

Гюлсерен стои тъжна на кея пред вилата. Джансу я прегръща нежно, за да я утеши.

Йълдъръм вади Озан от ареста. Полицаят съобщава, че виновникът е подхвърлил дрогата на младежа. Озан е пуснат под гаранция. Гюлсерен обяснява на Джансу, че е тук, заради Хазал. Извинява се на момичето, че не трябва да бъде в тази вила, но за съжаление трябва да остане до Хазал. Но Дилара не мисли като нея. Джансу обяснява, че забелязва какво става между Гюлсерен и Джихан.

Озан доверява на баща си, че някой му е устроил клопка. Съобщили са му, че може да открие Мюге в този бар… Джихан се интересува коя е Мюге. Озан му обяснява, че тя е бившото му гадже, но е ограбила имението. Преди акцията на полицията един наркопласьор се блъска в него и пъха в джоба на Озан пакетче с дрога. Полицията нахлува в бара и хваща младежа с пакетче наркотик. Още повече, че проверката не е редовна, а полицията е дошла в бара по сигнал. Джихан се озадачава. Разказва на Озан за бомбата в колата.

Рахми се прибира и научава за инцидентите, които са се случили в имението.

Джихан предполага, че всичко се прави, за да не участва в търга за строителните материли.

Алпер и Солмаз посещават Дилара в дома ѝ. Там е Гюлсерен. Солмаз се интересува защо тази жена е във вилата. Дилара отговаря, че Гюлсерен е дошла тук, защото е научила за бомбата. Джихан се прибира заедно с Озан. Дилара се кара на сина си, че е изключил телефона си. Озан отива при Хазал и вижда Гюлсерен, която ѝ помага. Момичето разказва на брат си, че е паднала във водата, заради медицинската сестра, която не е поставила спирачката на инвалидната количка.

Дилара отново промива мозъка на сина си. Обвинява Гюлсерен, че е оплела всички, за да бъде с Джихан. Озан се опитва да обясни на майка си, че Гюлсерен е тук, заради Хазал. Дилара обвинява съперницата си, че цели да получи всичко.

Адвокатката на Йозкан се уговаря да посрещне Харун, който се завръща в Турция.

Рахми е убеден, че руснаците стоят зад атентата. Суат моли стареца да говори със сина си и да му разкаже за проблемите си.

Джихан търси баща си по телефона. Рахми му казва, че се забавлява с приятели. Синът му не вярва на тази история.

В болницата Нурай и Кериман очакват да влязат при Йозкан. Нурай показва детето на болния. Йозкан не иска да я види, защото баща ѝ го е прострелял. Кериман също влиза при него. Той едва ѝ казва, че е добре. Сестрата взима детето и го дава на болния. Нурай наблюдава сцената през стъклото.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук (необходима е безплатна регистрация)