Гледай онлайн Твоят мой живот сезон 2 епизод 4 от 31.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Твоят мой живот“? Информация на Теленовелас Новини:

Гюлсерен пристига в болницата при Хазал. Лекарят ѝ казва, че Хазал не е искала да направи тест за рефлекси. Лекарите се съгласяват да отложат изследването.

Рахми се обажда на руснаците. Джихан решава да му плати дълговете, но настоява баща му да спре с комара и лошите сделки.

Изписват Йозкан. Кериман се появява в болницата. Двете с Нурай се скарват. Йозкан им казва, че е подписал чек за 80 хиляди за лечението. Кериман едва не припада. Нурай и Йозкан се прибират в дома си, изоставяйки сестра му…

Джихан тръгва да търси Мюге. В бара се среща с управителя. Той му съобщава, че при проверка на полицията в заведението е напълно възможно наркодилърите да поставят пакетче с дрога в джоба на някой клиент. Йълдъръм проверява и установява, че проверката е била рутинна.

Харун е в офиса на фирмата си и започва своите бизнес дела. Джандан го кани на закуска, но той ѝ отказва. Поръчва ѝ да му направи една услуга.

Джандан отива във вилата. Дилара иска да я изгони. Адвокатката настоява да се извини на домакинята. Дилара не вярва на Джандан. Обвинява я, че се е опитала да отнеме дъщеря ѝ. Джандан се опитва да обясни защо е постъпила така и иска втори шанс от Дилара. След като излиза от вилата, адвокатката се обажда на Харун.

Дилара пита Хазал защо не е на физиотерапия. Момичето се чуди какво да отговори. Гюлсерен я защитава. Хазал обвинява Дилара, че винаги иска да бъде на нейното. Отрича, че чувства краката си. Двете майки я убеждават да не се отчайва, но момичето ги гони от стаята си.

Дилара си го изкарва на Гюлсерен. Упреква я, че не е добра майка защото се е уплашила от сълзите на дъщеря си. Докато двете се карат, на Дилара ѝ идват гости. Дилара се опитва да покаже на приятелките си, че Гюлсерен е по-низша от нея.

Джансу слиза в кухнята и вижда, че майка ѝ е тъжна.

Йозкан се опитва да отключи вратата на апартамента си, но идва друг наемател. Научава, че Джандан не е подновила договора. Той звъни на адвокатката, но тя го отрязва. Съобщава му, че вече не е негов защитник. Нурай нервничи, че вече няма къде да живеят. Йозкан я упреква, че му е съсипaлa живота. Тримата се връщат у Кериман.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук (необходима е безплатна регистрация)