Гледай онлайн ВИП Брадър 05.10.2016 – Майк Тайсън и гладна стачка

Майк Тайсън се превръща в личен треньор на звездите от VIP Brother 2016

Жана обявява гладна стачка след скандал с Ирина

След като научи Дунавското хоро и чу някои от най-българските песни, ще видим как Майк Тайсън ще се превърне в професионален треньор на звездите в поредната им мисия. Съквартирантите, разделени на два отбора, ще трябва да избягат няколко километра на фитнес пътеки, като си предават щафета и докато пият от енергийната напитка Black Energy. Големият Майк Тайсън ще влезе в ролята на техен треньор и ще окуражава всеки от бегачите и отборите им. Звездите от VIP Brother 2016 ще приемат присърце присъствието на звездата в Къщата. Някои дори ще изпаднат в крайности в стремежа си да му организират приятен престой в нея, а това ще доведе до леко напрежение сред останалите. Какво сподели легендарният спортист, ексклузивно в ефира на „Здравей, България” тази сутрин, можете да видите ТУК.

През последните дни Жана се превърна в една от основните теми на разговор в Къщата. Някои от Съквартирантите признават, че им е трудно да съжителстват с нея и това си пролича на последните номинации. Тази вечер ще видим как балансьорът на Къщата – Ирина ще избухне срещу Жана, заради навика ѝ да яде от общата храна късно вечер, докато другите спят. Нападките на Ирина ще вбесят емоционалната певица и двете ще си разменят остри реплики и закани, след което Жана ще обяви гладна стачка.

Най-известната Къща в България ще претърпи и още един малък бунт. След като се завърна от лудницата и видя, че количеството на наличните продукти в Къщата сериозно е намаляло в негово отсъствие, Ути ще обяви на Съквартирантите, че абдикира от кухнята и от тук нататък ще готви само за себе си. Това ще внесе смут сред звездите, а Вальо Михов ще се опита да разубеди готвача в това му решение. Дали молбите на Вальо ще бъдат чути, или Съквартирантите ще трябва да се оправят сами с готвенето, предстои да разберем.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук