Гледай онлайн ВИП Брадър 07.10.2016 – Явор Бахаров заплашва и напуска

Явор Бахаров обяви война на самия Big Brother

Актьорът напуска Къщата

Поредната извънредна ситуация във VIP Brother 2016 е факт. Един Съквартирант, за който всички бяха сигурни, че ще стане финалист, внезапно реши да напусне Къщата, а в стремежа си да „надиграе играта”, той обяви война на самия Big Brother.

Явор Бахаров прекрачи прага на най-известната Къща със заявката, че ще стигне до финал и дори ще стане победител в юбилейния сезон на шоуто. Актьорът многократно споделяше пред своите Съквартиранти, че ще намери начин да „превърти играта” и всяка вечер сънува как става победител. Той умишлено стоеше встрани от скандалите и интригите и използваше по-голямата част от времето си за сън и тренировки във фитнеса. От 20.00 часа по NOVA зрителите ще видят внезапното решение на Явор да напусне, а в стремежа си да излезе сух от водата, актьорът ще се опита да изнуди Big Brother и дори ще си позволи да му отправи заплахи. Как ще завърши войната, която Бахаров обяви на Големия брат, предстои да разберем съвсем скоро.

Освен своеволията на Явор, ще видим и Емануела, която попадна в полезрението на Всевиждащото Око с нова порция скандали, но и любовни размисли. Певицата ще поведе битка за правата на пушачите в Къщата, но ще срещне съпротивата на не кой да е, а на доскорошната ѝ най-близка приятелка Жана. Двете дами ще си разменят остри реплики, а Емануела ще заключи, че си е извадила необходимите изводи за певицата. По-късно скандалите ще отстъпят място на любовта и Еми ще признае пред Ирина, че изпитва силни симпатии към Борислав. Коя е причината красавицата да поставя спирачка в чувствата си към Боби и какво ще я посъветва „майката на Къщата”, ще разберем в живото предаване на VIP Brother от 20.00 часа по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук