Гледай онлайн ВИП Брадър 10.10.2016 – Христо Живков и невиждани номинации

Световноизвестен български актьор е новият Съквартирант във VIP Brother 2016

Поредните номинации в Къщата ще протекат по напълно нов регламент

След като Явор Бахаров беше отстранен от VIP Brother 2016 в петък, поради редица нарушения, изнудване и арогантно отношение към самия Big Brother, друг актьор ще се включи в шоуто. Той е един от най-известните български актьори в света. Участвал е в редица холивудски продукции и е работил рамо до рамо с Мел Гибсън. Сред жените има славата на тотален секссимвол, а дали жените в Къщата също ще го приемат като такъв, ще разберем от 20.00 часа по NOVA.

В живото предаване ще проследим и поредните номинации в Къщата. Този път обаче те ще протекат по напълно нов за предаването регламент и късметът ще играе главна роля в него. Кои ще бъдат номинираните Съквартиранти и как Големият брат ще ги изненада за пореден път, предстои да разберем.

След напускането на Явор в петък, Съквартирантите се отдадоха на размишления за бунта и преминаването на граници. Малко по-късно, сякаш напълно забравили за случилото се само преди минути, те отново ще се обърнат към живота на другите и ще започнат с лека ръка да раздават присъди, но този път модни. Глория обществено ще порицае Емануела за облеклото ѝ, а стайлингът на певицата ще се превърне в поредна причина за скандали и противоречия между останалите Съквартиранти. Как нещо толкова малко ще стане повод за остри разногласия и дори сълзи в най-известната Къща и как Борислав ще защити своята любима, ще разберем от 20.00 часа по NOVA.

Христо Живков, работил с Мел Гибсън, влиза във „ВИП Брадър“

Актьорът Христо Живков, станал популярен в цял свят след участието си в американския филм “Страстите Христови”, най-вероятно ще прекрачи днес къщата на “ВИП Брадър”.

Още в петък Ники Кънчев съобщи, че ще има нов съквартирант, и уж бегло описа най-важните му характеристики.

Според тв водещия новият избраник е най-известният български актьор, работил е в холивудска продукция с Мел Гибсън, играе в италианското кино. Факт е, че и Христо Шопов отговаря на това описание, но не съвсем. А и проверка на “24 часа” установи, че в къщата влиза Живков.

Това ще се случи на 10 септември и е много вероятно актьорът да получи специална мисия. Той ще попадне сред съквартирантите в доста неспокоен за тях момент.

Въпреки големите си успехи в световното кино Христо Живков е доста енигматичен за българските зрители. Той рядко дава интервюта, а и почти не присъства на българския екран. Всички помнят ролята му на Йоан Богослов в “Страстите Христови” (2004) – филма, продуциран от Мел Гибсън. В него играе и Христо Шопов. Но малко знаят за другата му филмова кариера, която до голяма степен се развива в Италия.

Още през 2001 г. Живков е поканен да участва в италианския филм “Занаятът на оръжията”, превъплъщавайки се в Джовани де Медичи. Пет години по-късно се включва в италиански тв сериал. Преди две години той получи ключова роля в друга италианска продукция – “Невидимото момче”, където си партнира с Валерия Голино. Продуцентите на филма са същите, които през 2014 г. печелят “Оскар” с лентата си “Великата красота”. Режисьор е Габриеле Салваторе, чийто филм “Медитеранео” също има “Оскар” за чуждоезичен филм от 1992 г. Заради “Страстите Христови”, в които Живков играе заедно с Моника Белучи, чужди медии го заподозряха в гореща авантюра с актрисата. Той обаче има дългогодишна връзка с писателката Виргиния Захариева. Разликата във възрастта им е 15 г., но не им пречи да са заедно.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Частично по инфо на вестник 24 часа