Гледай онлайн ВИП Брадър 11.10.2016 – всички срещу Миглена Ангелова

Миглена се превръща в най-мразения човек в Къщата

Новата седмична мисия на Съквартирантите ги изправя пред трудни дилеми

Миглена Ангелова безспорно е един от най-интересните играчи в този сезон на VIP Brother. Телевизионната водеща успя много бързо да настрои почти всички срещу себе си заради острия си език, безпощадните критики и способността да поставя личния си комфорт на първо място. Ще видим как точно в името на този комфорт Миглена категорично ще откаже да изпълни част от мисия, а за останалите това ще бъде последната капка на търпимостта към нея. Съквартирантите безпощадно ще се нахвърлят на Меги, а какви ще бъдат последствията от това, ще разберем от 20.00 часа по NOVA.

Новата седмична мисия „Големият залог” ще изправи звездите пред изключително тежки дилеми. Те ще могат да избират пред възможността да играят за себе си или за групата, но рискът от провал и в двата случая ще бъде 50:50. Дали звездните Съквартиранти ще предпочетат да видят и да чуят най-близките си хора пред това да осигурят луксозен бюджет на цялата група и ще има ли недоволни от решенията им, предстои да разберем.

След номинациите, които се проведоха по напълно нов регламент, Жана и Миглена успяха да се спасят, а на тяхно място посочиха да застанат Глория и Ирина. Късметът изневери на Емануела и певицата получи шанс единствено да посочи още един Съквартирант, който да се бори за зрителска любов тази седмица. Така застрашени от изгонване са Емануела, Лара, Ирина и Глория. Коментарите обаче не спряха с излъчването на всички номинирани, а емоциите около тях продължиха да вълнуват звездите до появата на най-новия Съквартирант във VIP Brother 2016 – Христо Живков.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук