Гледай онлайн ВИП Брадър 13.10.2016

Ядрото в Къщата на Big Brother се пропуква

Глория преживява истински катарзис в продължението на тайната мисия на звездите

Ще видим продължението на тайната мисия на Съквартирантите. Те имаха задача да превърнат рождения ден на Глория в истински кошмар и той ще достигне връхната си точка. Манекенката ще преживее катарзис, а необяснимото държание на звездите ще я докара до истерия. Дали обаче всичко ще завърши с щастлив край и Гло ще получи най-страхотното парти, или Съквартирантите ще се провалят? И как ще реагира когато разбере, че всички лоши преживявания са били просто постановка за нейно добро, предстои да разберем.

Лара и Ирина имат най-силната връзка в Къщата. Още от първия ден двете телевизионни водещи споделят едно легло и всичките си добри и лоши моменти в шоуто. Останалите дори нарекоха тандема им „ядрото на Къщата”, но тази вечер зрителите ще видят как това ядро се пропуква. Неочаквано за всички Лара ще забие нож в гърба на приятелката си, а разочарованието ще накара Ирина да изрече тежки реплики по адрес на Златарева. Ще се спука ли като сапунен мехур едно истинско приятелство и ще доведе ли това до преразпределение на лагерите в Къщата, ще разберем съвсем скоро.

След отказа на Миглена да се превърне в послушното кученце на Роро, групата претърпя множество санкции, една от които 0 лв. седмичен бюджет. Big Brother е строг, но справедлив и тази вечер ще го докаже за пореден път като даде възможност на Съквартирантите да съберат пари за нормален живот в Къщата. Всичко обаче има своята цена и залогът ще бъде голям – дрехите и всички лични принадлежности на звездите, а колелото на късмета ще определи кой да остане без тях и кой да прибави пари към общата каса.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук