Гледай онлайн ВИП Брадър 14.10.2016

Номинираните Емануела, Глория, Лара и Ирина отговарят на провокативните въпроси на Съквартирантите на живо

Проблемите между Лара и Ирина се задълбочават

Зрителите ще определят кой от номинираните – Емануела, Глория, Лара или Ирина, да напусне най-известната Къща завинаги. Преди това да се случи, четирите дами ще трябва да дават искрени отговори на провокативните въпроси на своите Съквартиранти напълно на живо.

Последните номинации и новият им регламент нажежиха обстановката в Къщата до краен предел. Лара и Ирина многократно признаха, че заплахата от напускане не им се вижда честна, а тежкото бреме на номинацията се отрази и на отношенията между най-добрите приятелки в шоуто. Тази вечер ще видим как проблемите между тях се задълбочават и, въпреки опитите на кака Лара да обясни решението си да участва в играта за възстановяване на бюджета на Ирина, тя няма да разбере докрай аргументите ѝ. Ще остане ли едно искрено приятелство в историята или двете в крайна сметка ще намерят оправдание за държанието си, предстои да разберем.

Вторият шанс на Съквартирантите да си възвърнат бюджета, рискувайки всичките си лични вещи, им донесе приличната сума от 450 лв. Големият бюджет в никакъв случай не означава мир обаче и тази вечер звездите от VIP Brother 2016 ще го докажат. Глория и Емануела ще се опитат да предложат нова стратегия за разпределянето му, но по една или друга причина няма да бъдат чути, а опитът им ще се превърне в поредна причина за сурови нападки и несъгласие. Колко тежат думите на младите дами в Къщата и има ли двойни стандарти за авторитетите в нея, ще разберем от 20.00 часа по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук