Гледай онлайн ВИП Брадър 19.10.2016

Новата седмична мисия превръща Ути, Надя и Деси в малки русалки

В най-известната Къща започва формирането на любовен триъгълник

Съквартирантите ще получат нова седмична мисия „Истината или се осмеляваш”. Ути, Надя и Деси ще трябва да се превърнат в малки русалки, а тяхната задача ще бъде да не напускат басейна на Къщата до второ нареждане на Big Brother. Освен това, трите русалки ще трябва да изпълнят измислена от тях хореография, с която да впечатлят Големия брат и зрителите. В рамките на същата мисия Емануела, Боби, Рени и Роро ще тестват своята сетивност като отгатват думи, използвайки единствено езика си. Ще успее ли тази забавна мисия да сплoти разцепения колектив или ще се случи точно обратното, предстои да разберем.

На номинациите очи в очи, Христо номинира Емануела и Миглена за изгонване от Къщата. Тази вечер певицата ще признае, че е много огорчена от номинацията на Христо към нея, защото тя изключително много го харесва като човек и актьор. Признанията на Еми за пореден път ще събудят ревността в Борислав и той ще се осъмни, че изгората му има специално отношение към Ицо, защото го харесва.

След като Глория беше обявена за невинна по всички обвинения в делото „Диариягейт”, Миглена ще промени още повече отношението си към Съквартирантите. Дамата в червено ще предпочете да се самоизолира и дори ще се опита да избегне компанията на единствената си приятелка в Къщата – Емануела. Нещо повече, Меги ще потърси сметка на певицата за разговорите ѝ с врага, а дали водещата ще се окаже в положение сама срещу всички, или в крайна сметка ще намери начин да се пригоди към останалите в името на мира, ще разберем от 20.00 часа по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук