Гледай онлайн ВИП Брадър 21.10.2016

Жана говори откровено за проблемите си от миналото

Big Brother лично се заема да върне перфектната форма на певицата

Ще видим трогателните излияния на Жана за проблемите ѝ с наркотиците. Певицата ще признaе, че е категорична в избора си да остави опиатите в миналото, защото е достатъчно силна. Емануела ще заяви, че е готова да помогне с всичко, от което Жана има нужда в битката си, а колоритната певица ще поиска единствено любов и разбиране.

Жана Бергендоф ще бъде основна тема и в разговорите между Съквартирантите. Решени да променят външния ѝ вид, те непрестанно ще я приканват да погрижи за прическата и облеклото си. Ирина ще се закани да помогне на певицата с диетата, на която е решила да се подложи, но Жана ще продължи да отлага момента на започването ѝ. Това ще накара и самия Big Brother да се включи. Типично в негов стил, той ще заяви на Жана, че от днес е на диета, а певицата ще прояви непоклатима готовност да свали килограмите, които е натрупала в шоуто.

След като видяхме блестящото представяне на Ути, Надя и Деси в ролята на малки русалки и неуспеха на Боби, Емануела, Роро и Рени, заради невъзможността на Рени да познае думата, която сама измисли, тази вечер седмична мисия „Истината или се осмеляваш” ще подложи на изпитание Лара, Христо, Вальо, Торнев и Жана. Лара и Христо ще трябва да тестват своя самоконтрол, а тази задача ще се окаже повече от трудна за тях, защото докато правят кафе на нищо неподозиращите Съквартиранти през тялото им ще преминава ток. Ще се справят ли Лара и Христо и какво ще бъде предизвикателството към останалите, ще разберем от 20.00 часа по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук