Гледай онлайн ВИП Брадър епизод 4, 14.09.2016

Мисия „Времето лети” с интригуващ финал за съквартирантите

Миглена Ангелова отглежда питони за домашни любимци

Тази вечер във VIP Brother ще проследим финала на мисия „Времето лети”. Жана отново ще влезе в Изповедалнята, за да раздели Съквартирантите по категории „най-надут”, „най-голям интригант”, „най-превзет”, „най-секси” и „най-скучен”. Този избор ще се окаже тежък за певицата и ще я разстои до сълзи, но въпреки това Жана ще довърши започнатото. Ще се отрази ли това решение на емоционалното й състояние и в кои свои Съквартиранти ще намери подкрепа, ще разберем още тази вечер.

По-късно двойките, разпределени от Тайния бос, ще дадат всичко от себе си в името на успеха на мисията. Големият брат е приготвил поредна доза забавление и звездни метаморфози, а как са категоризирани участниците и на какви изпитания ще бъдат подложени, за да си осигурят луксозен бюджет, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Съквартирантите не се нуждаят от много време, за да скъсят дистанцията помежду си и тази вечер ще видим и чуем изключително интересни истории от техния живот. Миглена Ангелова с много любов ще разкаже за своите домашни любимци – два питона, а Валентин Михов с носталгия ще се върне към времената, в които постоянно е излизал с Лили Иванова.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук