Гледай онлайн ВИП Брадър епизод 5, 15.09.2016

Партито, което Big Brother организира за съквартирантите, ражда нови отношения в къщата

Жана получава последна възможност да спаси мисията си

Големият брат винаги е държал на думата си и това няма да се промени и в този сезон на VIP Brother. След като обеща голямо парти за Съквартирантите, зрителите ще видят страхотния купон, който Big Brother им организира. Новите обитатели на Къщата ще забравят за камерите и ще се впуснат в луди танци, а в разгорещените страсти ще се родят и нови отношения.

Тази вечер ще видим как Съквартирантите единодушно ще обявят Жана за звездата на купона, а Борислав ще признае на Big Brother, че в Къщата има жена, която привлича вниманието му по специален начин. Коя е тя и как е успяла да покрие високите изисквания на един от най-желаните ергени в България? – това ще разберем от епизода на VIP Brother 2016.

Довечера Жана Бергендорф ще получи последен шанс от Big Brother да обърне досегашните си неуспехи като Таен Бос на Къщата в своя полза. Тя трябва да избере втория човек, който иска да номинира за изгонване, а за да декларира номинацията си ще има задачата да събере бельото му и да го изхвърли на покрива. Дали късметът този път ще бъде на страната на изпълнителката и кой е вторият номиниран за изгонване Съквартирант, предстои да разберем.

По случай 10-aта годишнина на VIP Brother, тoзи сезон Съквартирантите няма да скучаят дори за минута. Довечера ще видим мисия „Ръка за ръка”, която ще раздели участниците на два отбора и ще ги напъха в огромни дунапренени ръце, а тяхната задача ще бъде да се хвърлят един върху друг, в търсене на верен отговор. Какъв ще е развоят от поредната задача и какви санкции ще претърпи загубилият отбор, ще разберем от 20.00 часа по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук