Гледай онлайн ВИП Брадър епизод 6, 16.09.2016

Изненадващ край на мисия „Таен бос” на живо

Как една обикновенна мисия сложи край на хармонията в Къщата?

В живото предаване на VIP Brother от 20.00 часа ще видим изненадващия край на мисия „Таен бос”. Певицата Жана Бергендорф си мисли, че властва в Къщата и дори не подозира, че Съквартирантите са наясно с всяка нейна стъпка. Тази вечер Големият брат ще съобщи на Жана цялата истина за тайната й мисия, а зрителите ще могат да проследят реакциите на певицата на живо в ефира на NOVA.

Довечера ще проследим и изненадващия обрат на една напълно безобидна на пръв поглед мисия. Заради манията по опазване на личното си пространство, някои от Съквартирантите ще провокират Big Brother да тества егото им за пореден път. Той ще предостави на всеки по един огромен балон, който трябва да носи със себе си постоянно и който олицетворява личното му пространство. Всеки, който загуби личното си пространство по някакъв начин, ще бъде лишен от целия си багаж за неопределено време. Това, което Съквартирантите не знаят е, че Тайния бос на Къщата има задача да спука 5 от балоните им, като единият задължително е на човека, който иска да номинира за изгонване. Какви ще са реакциите на звездите, които загубят балоните си и знаят каква е цената на това? Как една напълно безобидна мисия ще стане повод за първите остри противоречия и обособяване на лагери, предстои да разберем тази вечер.

Георги Софкин се превърна в първия номиниран Съквартирант, а отношението на останалите към него само за няколко дни се промени многократно. Тази вечер коментаторите в студиото на Ники Кънчев ще се опитат да стигнат до дъното на проблема, а зрителите ще видят как групата започва да показва все по-голяма непоносимост към Софкин. Дали проблемът е в човешките взаимоотношения и къде другаде би могъл да бъде, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук