Гледай онлайн Завинаги свързани еп. 26, 27, 28, 29, 30 от 20, 21, 22, 23, 24.03.2017

Манав връща пръстена за годежа в Завинаги свързани, измъчван от съмнения, че лъже новото си семейство. Сулочана получава пристъп и спешно викат лекар. Манохар се измъчва, че е скрил истината от жена си, но пренебрегва принципите си заради щастието на дъщеря си.

Той заблуждава жена си, че пръстенът не е станал на младоженеца и затова го е върнал. А междувременно отива при чичото на Манав и се извинява за тежките думи. Двамата се разбират, че Манав и Арчу са един за друг и се договарят за сватбата.

В деня на венчавката Савита е щастлива, че сватбата продължава. Тя дори забранява на Сачин да се разкрие, за да не провали тържеството. Вайшали случайно разбира, че младежът е брат на Манав, но скрива този факт от майка си, за да не я тревожи.

Аджит от своя страна среща Дамодар и го разпознава. След което се опитва да го изложи, като го напие.

Манджу се досеща, че Варша не ходи на курсове, а се забавлява с приятели. Докато Сулочана научи и за това предателство обаче, друга беда се задава.

Нирмала разпознава Дамодар като крадец и го издава пред Сулочана, а след това произхода на Манав е разкрит. Расика е доволна, че е унижила за пореден път сватовете си, но Сулочана не иска да признае брака на Манав и Арчу за валиден.

Манохар разкрива, че той стои зад това и споделя, че Манав му е признал всичко. Сулочана упреква мъжа си, че е лишил дъщеря им от достойно бъдеще, с което си спечелва гнева на Савита. Манав и чичо му обаче са категорични — трябва да се изчака, докато тъщата даде благословията си и едва тогава ще отведат момичето в дома си.

Арчу преживява тежко страданията на семейството си, а Манав се чуди, дали съдбата не му е определила път далеч от Арчана. Двамата съпрузи се срещат случайно в храма на бог Ганеш, след което младата жена се отдава на гладен пост за съпруга си.

Сулочана забелязва, че дъщеря й не се храни и се тревожи, че може би е болна. Манохар решава да говори с момичето, за да разбере, какви са чувствата й към механика.

Вандита и Винод се опитват да съберат младите, а Вайшали разбира, че на празника Ват Савитра Арчу е постила за съпруга си. Изумена от нейната всеотдайност, майка й започва да се разкайва за отношението към зет си.

Да се съберат двамата обаче се оказва още по-трудно. Семейството на Манав идва след месец и настоява да разбере, дали наистина бракът ще бъде анулиран.

Сулочана вижда, че дъщеря й страда, но е готова да се откаже от личното си щастие, само и само да запази фамилната чест и дава благословията за сватбата.

Така Арчу се събира със съпруга си.

В последващите епизоди ще видим как Манав и Арчу се радват на щастието в новия си дом. Той й купува красив сватбен подарък, а Савита и Сулочана се сдобряват.

Сачин също се извинява на Вайшали за постъпката си, а междувременно Варша е уволнена от службата си.

Още в първия ден Арчана поема домакинството в новия си дом, а Манав й помага. Савита пък се поддава на алчността и търси бижута сред чеиза на Арчу. Сулочана пък започва да се разправя със снаха си. Тя търси обяснение от Мануша защо я е излъгала, че семейството на Манав е заможно.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net