Гледай онлайн Завинаги свързани еп. 31, 32, 33, 34, 35 от 27, 28, 29, 30, 31.03.2017

Престореното благоразположение на Савита към Арчана в Завинаги свързани изчезва, когато вижда чеиза на булката. От свекърва си младата жена научава, че са я взели за снаха в семейството, само защото се надявали да е богата.

Разстроена, Арчана поема грижите за дома, а Манав не може да се нарадва на прекрасната си съпруга. Двамата обаче са разделени от Савита, която се настройва все повече и повече срещу семейството на снаха си.

Пред съседите старицата парадира с бижутата на Арчу, а снаха й преглъща обидите. Междувременно Варша разбира, че искат да я уволнят и прави всичко, за да спаси работата си.

След като отвеждат Арчана в дома на сватовете й, Манджу осъзнава, че не може да се справи с домакинската работа. Въпреки това крие истината и се опитва да не се оплаква.

Манав среща младият мъж, който го е подвел за Арчана и се опитва да го хване. Той успява да му се изплъзне като отрича, че е замесен в историята с публичния дом. Вместо това твърди, че дори не познава момичето и няма нищо общо с него. Тази мистерия обаче тепърва ще бъде разгадана.

Семейството на Арчу среща сватовете си в храма на Кришна, където всички са отишли на молитва. Сулочана е разстроена, че сватята й носи бижутата на дъщеря й, но Арчана спасява положението, твърдейки, че сама й ги е дала.

Манохар предупреждава жена си да не прави сцени и кани сватовете си у дома. Междувременно Сачин се оказва обект на тормоз. Заплашват го, че ако не върне заема в кратък срок, го очакват неприятности.

Изплашен, младежът търси помощ от майка си, която използва Арчана, за да осигури парите. Момичето моли семейството да претопи златните си гривни в медальон, а майка й се досеща, че сватята й стои зад това.

Виждайки, че няма как да осигури парите от Арчана, Савита залага сватбените й бижута. Оказва се обаче, че едно от тях е фалшиво. Вбесената свекърва решава да унижи сватовете си като води на вечерята и свои роднини. Арчана и Сулочана успяват да излязат от затруднено положение, но скандалът не се разминава.

Савита се скарва със Сулочана, че е дала на дъщеря си фалшиви бижута. Майката на момичето е потресена, тъй като е убедена, че някой ги е подменил. Манджу признава пред Винод, че тя е купила бижуто и то наистина е фалшиво. Семейството се извинява, а за да спаси близките си от излишни разходи, Арчана дава на свекърва си сватбения подарък на Манав.

Съпругът й остава трогнат от жеста, но не и майка му. Тя открива касов бон в джоба на Манав за бижуто и решава, че Арчана нарочно го е принудила да купи бижуто, за да де харчат близките й пари за нея.

Семейството обаче научава и за тази история и Сулочава взима от парите за сватбата на Варша, за да купи бижу за другата си дъщеря. Това безкрайно засяга момичето и то отново лъже близките си, че работи до късно, а излиза да се забавлява.

Манджу вижда Варша на среща с шефа й, а след това разкрива за случилото се на Винод. Той отказва да повярва на жена си и й се кара за това. Няколко дни по-късно Манджу отново вижда Варша как се забавлява с приятелки. И този път води цялото семейство в клуба.

Сулочана е потресена и се опитва да прибере дъщеря си. Тя настоява Варша да спазва традициите, но среща силен отпор. Дъщеря й иска да се забавлява и настоява, че има право да бъде свободна и да живее модерно. След което двете спират да си говорят.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net