Гледай онлайн Жени Калканджиева Мис Пепеляшка, 03.02.2017

Жени Калканджиева – най-успешната българска мис влиза в новия сезон на „Мис Пепеляшка“

Не пропускайте блестящия старт на предаването – петък, 3 февруари от 21.00 ч. по NOVA

Жени Калканджиева дава блестящ старт на новите епизоди на „Мис Пепеляшка“, която се завръща в ефира на NOVA на 3 февруари. Най-успешната българска мис, достигнала до 6-о място в международния конкурс „Мис Свят“, ще се размени с Александра Александрова от Бойчиновци. Жени отдавна е преборила мита, че хубавиците не са умници. Ще успее ли обаче да се справи и с тежкия фермерски труд, домакинската работа и участието си в местния фолклорен състав „Зеляница“, ще разберем в петък, 3 февруари в 21.00 ч. по NOVA.

Александра, която точно на телевизионния старт на „Мис Пепеляшка“ – 3 февруари, ще навърши 32 години, работи усилено заедно с партньора си в кравеферма. Двамата произвеждат кисело мляко и се грижат за двете си деца. Въпреки щастливото съжителство, Алекс още не е минала под венчилото. Ще успее ли участието й в „Мис Пепеляшка“ да й даде куража да заговори за брак на любимия си, ще видим във вълнуващата приказка с неочакван край.

Удобно ли е да живееш като принцеса и има ли романтика в ежедневието на Северозапада, ще разберем в първия епизод на предаването за тази година, когато една телевизионна фея, каквато е Жени, ще замени мястото си на градска принцеса със съвременна пепеляшка.

Изглеждат ли на живо кравите толкова романтично, колкото и в рекламите на шоколади и по-чист ли е въздухът в провинцията, когато една от задачите ти е да ринеш обора? И още колко добър шофьор трябва да си, за да караш трактор, и дали ще успее Жени Калканджиева да носи три дини поде една мишница.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Снимки от епизода –