Гледай онлайн Златен скункс за Мира Добрева

Златен скункс получи водещата от БНТ Мира Добрева заради гаф в Деня на Левски.

Причината е неуместният й материал, излъчен в деня на годишнината от обесването, в който тя показва татуиран мъж, но не с лика на Апостола, а с надписи, свързани с футболния отбор.

В репортажа си Добрева възкликва: „Трябваше да изляза от басейна и да се хвана за микрофона, за да направя този материал“. И: „Доста е възбуждащо“, по адрес на татуировките, изрисувани по цялото тяло на мъжа.

Оказа се, че материалът е заснет от съпруга на Добрева Жоро Торнев. Въпреки присъствието му зад кадър тя не се свени да пита таутирания обект дали има татуси и „по-надолу“, „върху члена“.

За да зарадва Мира Добрева, Боби Ваклинов татуира Златният скункс преди да й го връчи.

„Виновна съм. Ако и един българин се е чувствал засегнат, нека ме извини. Нека и политиците правят така. Моя е грешката да излъча този материал в Деня на Левски и заради това държа тази награда. Беше прекалено и да, минах границата. Искам този скункс да ми напомня всеки ден, че опасността дебне отвсякъде.“, коментира Добрева, взимайки скункса от ръцете на Боби Ваклинов.

Той пък бе изписал на челото си: „Аз обичам Мира“. „Можеш да ме пипаш навсякъде, аз те обичам от много отдавна“, обърна се към нея той.

Поздравяваме те за начина, по който прие скункса за разлика от много други. Както и за това, че се извини за този гаф, пуснаха в обръщение към Мира Добрева Господарите.

Инфо: Агенция ПИК