Гледай по ТВ7: пъпът на Андреа е хвърлен в „Син сити“

Андреа:  С Кубрат не си говорим вечер в леглото

Една от най-сексапилните фолк певици в България се опъна на Марк О’Селски в четвъртък вечер от 22:00 часа по TV7. Тя обвини магарето в перверзност още преди да е започнал с въпросите. Разказа за произхода си, за корените си и за прабаба си, която е била солистка в театър Ренесанс, където днес се намира SinCity. Водещият предположи, че пъпът на Андреа е хвърлен там и тя не отрече.

„Наричат те „плейбек звезда”. Защо пееш на плебек?” – директно попита Марк О’Селски. Андреа отговори, че не вижда нищо лошо в това  и че всичко зависи от мястото, където пееш, и от състоянието на гласа.

Водещият естествено не пропусна да попита поп-фолк фурията дали се е научила поне от коя страна на микрофона се пее. Андреа се измъкна, като обвини и колежката си Елена Паришева, че също държи микрофона наобратно.

Относно парите на татко и те достатъчно условие ли са да станеш известна поп-фолк певица, Андреа отговори: „Парите са средство, не цел. Трябват и други неща.”

Андреа разказа и за работата си с Шаги, с Кости и за новия си хит с Марио Уайнъс. „Не бих изоставила България.” – отговори тя на въпроса на Марк О’Селски дали има намерение да работи и да се развива извън България. „Правя поп-фолк, защото това се слуша по кръчмите”.

Магарето не пропусна да зачекне и темата ще има ли сватба между поп-фолка и бокса.”Кубрат има намерение, но сме решили да изчакаме.” – отговори певицата. Тя разказа, че с Кубрат не си говорят  в леглото, а гледат да си почиват. Андреа категорично отрече да е изневерявала на гаджето си :”За мен изневярата е безмислена, Кубрат ми дава всичко.”

В петък вечер не пропускайте “На инат! Ще има кифтета, кибапчета, карамфили, прясно мляко, жакузита, балдахини и питони! Ще разберете колко са най-щастливите българки – 2320 или 3110! Гледайте от 22:00ч.по TV7, защото на гости ще бъде Митьо Пищова!

Магарето срещу Питона в „На инат” по TV7

В петъчния 20 август гост на Марк О’Селски в „На инат” по ТВ7 ще бъде „любимецът на народа” Митьо Пищова.

Марк ще изненада великотърновския плейбой със специално направено видео, в което зрителите ще могат да проследят как са е променял броят щастливки, минали през прочутото му „жакузи”.

Водещият за нищо на света няма да пропусне да пита Митьо как поддържа високия си стандарт на живот, както и за връзките му с подземния свят. Зрителите ще разберат и какво печелят „маникенките” в конкурсите организирани от най-известния питон на Републиката.  Митьо ще даде ценни съвети на господата как да ухажват и прелъстяват красавици.

Гледайте „На инат” от 22:00ч. по TV7, за да разберете за какво, освен за храна, служат кибапчитата и кифтетата.

 
По темата: , ,