Гледай Чехия – Испания и Швейцария – Черна гора поTV+

Евро 2012 на 7-ми и 11-ти октомври по TV+ и Film+

Спортното чудо Суперфийд на 7-ми от 20:35 по TV+

Испанският отбор дава всичко от себе си, за да завърши представянето си в евроквалификационните срещи с перфектен резултат пред основните си опоненти в група „I” – Чехия и Шотландия. Това ще стане възможно, ако испанците запишат две победи в Прага и Аликанте, без да разчитат на контузения полузащитник Сеск Фабрегас.

Чехите, от своя страна, трябва да запазят дистанцията с шотландския национален отбор, който е две точки зад тях, преди да посрещне водачите в групата Испания и след това да лети за Литва на 11-ти октомври. Мачът между Чехия и Испания е на 7 октомври (петък) от 21:40 часа по TV+. Час преди срещата, в 20:35 часа, зрителите ще могат да проследят спортния формат Суперфийд, който ще миксира картина от играещите се в този момент квалификационни срещи за Евро2012.

В петък, 7 октомври, евроквалификационните срещите по Film+ ще започнат в 18:00 с двубоя между отборите от група „B” – Армения и Македония, а футболната вечер ще продължи с още две срещи – Финландия – Швеция в 20:00 и Румъния-Беларус в 21:25 часа. От 23:30 до 01:00 часа, зрителите на Film+ ще могат да проследят петъчното издание на Суперфийд на живо.

На 11 октомври (вторник) отборът на Швейцария посреща Черна гора в решаващ мач  за класиране за шампионата на континента в Полша и Украйна. Мачът ще се излъчва по TV+ от 21:05 часа българско време.

 
По темата: