Гледай VIP Brother на живо по Нова плюс

VIP Brother показа новата си Къща за първи път

17 ще бъдат Съквартирантите в четвъртия VIP сезон на шоуто

Памела Андерсън “посрещна” над 50 журналисти, оператори и фоторепортери, които бяха първите гости в най-новата Къща на VIP Brother в Нови Хан. Техни домакини бяха Силва Зурлева /член на борда на директорите/ и Антоний Мангов /програмен директор на НТВ/, както и Нико Тупарев и Радо Тушев /продуценти Old School/.

 Фигура на най-известната блондинка в света беше разположена в хола на Къщата, където следващата седмица тя ще влезе заедно със 17 известни личности от България.

Изискванията на българските випове надвишават многократно претенциите на Памела Андерсън за престоя й в Къщата. Това изобщо не ни изненада, тъй като с екипа ми смятаме, че всяка звезда, независимо дали българска или международна, трябва да се грижи на имиджа си. Склонни сме да уважим и изпълняваме всякакви претенции на родните знаменитости, стига те да не нарушават спокойствието на останалите Съквартиранти”, коментира изпълнтелният продуцент на шоуто Радо Тушев.

По време на престоя си в Къщата  Памела Андерсън ще разполага със собствена VIP спалня. Трите неща, на които Памела държи, са самостоятелна тоалетна, препечени филийки с портокалово сладко на закуска и прясно мляко с масленост 2%. И, разбира се, плодове. „Това ще бъде почти всичко, с което Памела ще се храни тук”, разказа пред Дартс нюз изпълнителният продуцент на шоуто Радо Тушев.

„Тотално се изненадах от липсата на каквито и да било трудно постижими условия, които е поставила. Храната ще бъде българска – няма претенции”, каза той. Звездата дори го шокирала със скромността си.

За разлика от холивудската блондинка някои български звезди са проявили далеч по-големи претенции. „Най-фрапиращото изискване беше да снимаме само левия профил”, каза пред журналисти продуцентът Нико Тупарев. Според него подобно изискване е неизпълнимо при положение, че става въпрос за риалити в къща, която е пълна с камери и огледала. Според Тушев обаче звезда, която години наред е инвестирала в имиджа си и е работила над кариерата си, има право на всякакви претенции.

В случая с Памела Андерсън обаче екипът на предаването явно е уцелил десетката. Тя била една от няколко световни звезди, които били сред вариантите за участие. „Поканени бяха доста хора, включително една огромна балканска звезда. В крайна сметка се спряхме на Памела, защото тя е изключително популярна при много висок процент от публиката в България. Няма човек на света, който да не я познава. Това е най-популярната блондинка в света и смятаме, че взехме правилното решение”, каза Радо Тушев.

Спасителката на плажа обаче няма да подлежи нито на номинации за изгонване, нито на елиминации. Тя ще бъде с различен статут от останалите звезди в Къщата. Ще влезе в началото и ще вземе участие в няколко мисии в Къщата. Заради ангажимента си в България се е наложило американската телевизия АВС да прави промени в процеса на подготовката на шоуто „Dancing with the Stars“, с което блондинката има договор за участие.

В Къщата ще влязат общо 17 родни знаменитости  – актьори, журналисти и сериозни коментатори и анализатори на случващото се в България, като трима от тях ще живеят вътре заедно със своите домашни любимци.

Имената на българските участници засега остават в тайна. Екипът обаче даде някои сламки, от които може да се предположи, че в Къщата влизат Фънки, Орлин Павлов, Мариана Попова, а вероятно и Люси Дяковска. Много догадки предизвика фотос на сочни дамски устни, които принадлежат на една от участничките. Според различните догадки те са на фолкпевицата Ивана, колежката й Галена или на плеймейтката Николета Лозанова. Предполага се още, че в шоуто ще влязат „Черната“ Златка Димитрова и бившият й възлюбен Благой Иванов-Багата, журналистката Соня Колтуклиева, ТВ водещият Юлиан Константинов.

За първи път в това издание на шоуто дневен епизод ще бъде излъчван не само през седмицата, но и всяка събота. Водещ на епизодите ще бъде Александра Сърчаджиева, като Ники Кънчев ще влезе в добре познатата му роля на водещ на живите предавания.

Звездите ще влязат в Къщата на два пъти – в неделя (16 септември) и понеделник (17 септември).

През първата седмица VIP Brother ще се излъчва всеки ден от 20.00 часа в ефира на Нова телевизия, а продуцентите се надяват на засилен интерес и към късното предаване, което ще започва 15 минути преди полунощ през делничните дни.

Според екипа, кастингът на участниците е най-добрият, правен досега. Нико Тупарев каза, че са избрали не просто известни хора, а и интересни. Особено силна била мъжката група. „Това ще бъде телевизионното събитие на година”, смята продуцентът. Той се надява, че шоуто му ще „размести телевизионните пластове и аудитории, които бяха замръзнали през последните години“. Силва Зурлева от Борда на директорите на Нова ТВ пък си спомни как по време на първия сезон на Big Brother улиците са опустявали, защото хората са се прибирали по домовете си, за да гледат телевизия. Сега предаванията ще се излъчват на гърба на турските сериали по бТВ, българските продукции „Къде е Маги“ и „7 часа разлика“, както и хитовата комедия „Столичани в повече“.

Часове преди старта на VIP Brother СЕМ одобри регистрацията на канал „Нова плюс”, с програмен профил – специализиран, телевизионно реалити (реалити ТВ),

продължителност – 24 часа, начална дата на стартиране – 16.09.2012 г, разпространение – чрез кабелни електронни съобщителни мрежи и сателит, покритие – национално.

Все още не е известно кой от големите телеком оператори – Булсатком, Близу или може би Виваком е закупил права за излъчването му.

Вратата към изповедалнята:

Специалният кът за пушене е оборудван с меки възглавници с луксозен бял стол:

Частично е използвана информация и снимки на Мина Узаничева, агенция Дартс нюз