Гледайте „Муньос – мъж за две жени“ и „Амазония“ по Zone Romantica

Акценти от програмата на Zone Romantica през юни

ПРЕМИЕРА: Муньос – мъж за две жени
От 27 юни, всеки делничен ден, 18:40

Достатъчно трудно е да водиш един живот, а какво остава за два. Въпреки това Роман успява през последните 20 години да бъде глава на две семейства в различни квартали с различни съпруги и различни деца.

Двойнственият живот на Роман е обгърнат от безброй извинения и измислици за взискателния шеф. Той измисля лъжа след лъжа за фалшиви събития около работата му като бодигард, за да държи и двете си съпруги на разстояние.

Във всеки дом възникват проблеми и той ще трябва да се разделя на две, за да ги разрешава. Егоистично Роман избягва да вземе решение кое семейство да избере, което неминуемо води до разкритие на лъжливия му начин на живот.

Историята достига своята кулминация, когато и двете съпруги решават да отвлекат богатия му шеф, в резултат на което Роман е сериозно ранен и изпада в безсъзнание, докато се опитва да се измъкне от убийците. Когато и двете жени откриват истината за „своя“ съпруг, разказът поема в неочаквана посока…

НОВИ ЕПИЗОДИ: Амазония (Amazonia)
Всеки уикенд, 20:30 и 00:55

В продължение на повече от един век богатството на Амазония привлича много хора, които са готови да срещнат предизвикателствата на джунглата в търсене на по-добър живот. Плодородната земя предлага надежда, но скоро обществото е обхванато от експлоатация и неспреведливости. Това е една оспорвана земя, която смели войни се опитват да завладеят и в която се зараждат очарование, любов, огорчение и страдание.

С течение на времето животът и природата се възстановяват, както и надеждата… и конфликтът. Под ръководството на един мъж се заражда ново чувство за дълг и съвест. Оформят се нови съюзи, които не остават в границите на Амазонската гора, и се простират по целия свят. Новите идеи и начин на мислене срещат сериозна опозиция от традиционалистите.

„Амазония“ е сага за хората, техните завоевания и предизвикателствата, пред които се изправят, за да живеят в хармония с природата – една история, която все още не е достигнала своя край.

 
По темата: