Гледайте първите годишни награди на Шоуто на Иван и Андрей!

„Шоуто на Иван и Андрей” с нови водещи!

На 16 май (понеделник) за радост на всички „Шоуто на Иван и Андрей” ще води друг ТВ тандем, а именно дългокраката красавица Яна Грудева и интелектуалният бръснач Стефан А. Щерев от „Последно 10” на „Станция НОВА”.

Причината за тази неочаквана рокада е, че по това време двамата продуценти ще бъдат заети с преминаването си по червения килим на филмовия фестивал в Кан. Там ще се случи премиерата на българската лента на режисьора Камен Калев – „Островът”, в която Иван и Андрей имат роля.

Паралелно с церемонията по връчването на „Златната палма” в Кан, директно от София, Грудева и Щерев ще проведат първите годишни награди на „Шоуто на Иван и Андрей”.

Яна и Стефан ще отличат най-смешните моменти от вечерното предаване през отиващия си телевизионен сезон. Категориите са шест на брой, подредени в номинации за „Екшън на годината”, „Костюми и грим”, „Реалити”, „Главна мъжка роля”, „Главна женска роля” и „Еротика”.

А живата връзка с Иван и Андрей пряко от епицентъра на звездните събития в Кан ще ни даде представа за това какво се случва на червения килим.

Видео запис от предаването (епизод 167):