Глейдс – сезон 3 и Безмълвен свидетел – сезон 12 от Fox Crime

Ново от Fox Crime

Глейдс – сезон 3
от 3 април, всеки четвъртък, от 21:45 часа
премиера за България

След като Кали решава да остане в Палм Глейд, за да бъде с Джим, връзката им веднага е подложена на изпитание, когато се оказва, че намирането на работа е по-трудно, отколкото е очаквала. Въпреки взаимната им любов и подкрепа, сериозните решения започват да натежават и се налага двамата да запретнат ръкави и да започват ежедневна борба да се сработят като двойка, което подлага на изпитание тяхната отдаденост.

Междувременно подотделът в Палм Глейд е разтърсен, когато от централата на полицията във Флорида изпращат Дженифър Старк – красива, енергична агентка, която да анализира ефективността им и високият процент арести, с цел да създаде модел, който да бъде приложен в целия отдел. След серия от предварителни разговори за Дженифър става ясно, че успехът им се дължи на нестандартните детективски методи на Лонгуорт. За да постигне целта си Старк решава да предприеме по-практичен подход към анализа си, което води до създаването на интересно напрежение между красивата агентка и нашият детектив единак.

Гледай видео анонс онлайн

Оригинално заглавие: „Глейдс”
Продължителност: Един час
Таргетна аудитория: всички от 18 до 49 години
Жанр: Драма, полицейски, съдебен
График на излъчване: четвъртък е 21:45 часа

Мат Пасмор (Джим Лонгуорт)
Кейли Санчес (Кали Каргил)
Карлос Гомес (Карлос Санчес)
Мишел Хърд (Колийн Манус)
Юрая Шелтън (Джеф Каргил)
Джордан Уол (Даниъл Грийн)

Безмълвен свидетел – сезон 12
от 2 април, всяка сряда, в 21:45 часа
премиера за България

След насилието идва мълчанието. Всяко тяло разказва история: кой е бил човекът, как е живял и най-важното – как е загинал. Историята им чака да бъде разказана и трупът е ключът към разкриването й.

Сезонът започва с арестуването на Лио за шофиране в нетрезво състояние. След което е осъден на общественополезен труд в един от опасните райони на Лондон, където насилието между деца, членове на воюващи банди, е често срещано. Докато Ники разследва убийството на момиче от същия район, Лио се оказва в средата на война за територия. В друг епизод Хари наставлява млада, амбициозна студентка по медицина, която изглежда се интересува повече от медийният шум около последния му случай, отколкото от патологията. А Ники разследва полицейска акция срещу терористична клетка и е изправена пред нарастваща враждебност от страна на полицията, когато започва да подозира, че убитите предполагаеми терористи са невинни.

Оригинално заглавие: „Безмълвен свидетел”
Продължителност: Един час
Таргетна аудитория: всички от 18 до 49 години
Жанр: Съдебномедицинска драма
График на излъчване: Сряда в 21:45 часа

Уилям Гаминара в ролята на професор Лио Долтън (Spooks, Hope and Glory, Casualty)
Том Уорд в ролята на доктор хари Кънингам (Instinct, Hawking)
Емилия Фокс в ролята на доктор Ники Аликзандър (Born Equal, Cashback, Henry VIII)

Закон и ред – сезон 18
от 24 април, от понеделник до петък, в 23:40 часа
премиера за канала

„Закон и ред” навлиза в нов етап. Джеръми Систо се присъединява към актьорския състав в ролята на нетрадиционния и безпардонен следовател Сайръс Лупо. Джак Маккой (Сам Уотърстън) вече е областен прокурор, а Майкъл Кътър (Лайнъс Роуч) заема неговото място като старши заместник-областен прокурор. Под новото ръководство се сблъскват различни възгледи и амбиции и разследванията стигат до крайности. Едно е сигурно – правосъдието никога няма да бъде същото. Номинираният за „Оскар” Майкъл Маккийн („Mighty Wind”), номинираният за „Оскар” Шон Остин („Властелинът на пръстените”), Али Уокър („Профайлър”), Томас Гуайри („Реката на тайните”) и номинираната за „Еми” Лара Флин Бойл („Адвокатите”) правят незабравими роли като гостуващи звезди в най-разтърсващия сезон на сериала.

Гледай видео анонс онлайн

Заглавие: Law & Order / Закон и ред
Продължителност: 1 час
TARGET: 18-49 All
TONE OF VOICE: Detective;Drama;Police;Legal;Crime
SCHEDULING INFORMATION: Mon-Fri @ 23:40

С. Епата Меркерсън
Джеси Л. Мартин
Сам Уотърсън
Алана де ла Гарца
Джеръми Систо
Лайнъс Роуч

 
По темата: ,