Глория пуска хит с Нел от „Музикална академия“ – видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=7VxNp33ThqY

Глория зарадва всички свои почитатели с видеоклип към новата си песен. Тя носи заглавието “Безсъние / Инсомния” като музиката и аранжиментът й са дело на Калин Димитров, а текстът – на Мариета Ангелова и самата певица.

В парчето специално участие взема Цветан Недялков от “Ку-ку бенд”, който се включва с изпълнения на саз, бузуки и китари.

Беквокалите в песента пък изпълняват дъщерята на Глория, Симона Загорова и една от участничките в “Музикална академия”, Неделяна Христова – Нел.

За видеореализацията на “Безсъние / Инсомния” звездата се довери на екипа на режисьора Людмил Иларионов – Люси, а снимките протекоха в Долна Малина. Със свои ефектни танци в клипа се включват и момичетата от балет “Fame”. Със специалното участие на Атанас Месечков и чистокръвния вълк Терас – участвал в ,,Непобедимите 2’’ .

Относно заглавието на песента, Глория споделя:

“Често страдаме от безсъние и една от главните причини за него… е любовта, било тя споделена или не. Затова с екипа, с който работим по проекта, решихме той да носи нестандартното име ,,Безсъние / Инсомния’’ – маниашко звучи, нали?”, допълва звездата.

По инфо на Planeta.TV

 
По темата: