Глория всъщност се казва Галина – дали някой я нарича така?

ПРИМАТА на поп-фолка Глория ще изгрее „В джаза събота вечер“

Гласът на България Стелияна Христова в откровено интервю пред Вили Сечкова

Любимата певица на множество българи Глория ще застане срещу водещата на съботния джазов ефир, за да сподели от какво е обсебена в последно време и намерила ли e любовта. Изпълнителката на „Обсебена от теб“ ще разкаже откъде идва псевдонимът й „Глория” и нарича ли я някой с истинското име Галина. Какво могат да очакват феновете от новия й албум и на кого ще го посвети, ще научите само ако гледате “В джаза събота вечер по bTV.

В студиото на Вили Сечкова ще влезе младата финалистка на Гласът на България Стелияна. Тя ще изпълни своята песен „Пътят“ и зрителите на bTV ще разберат каква е формулата на успеха.

Гледайте „В джаза събота вечер“ по bTV, тази събота от 22:30 часа.

Здравейте! Аз съм Вили Сечкова, а вие току-що избрахте да влезете „В джаза събота вечер”! Предполагам, че вече много добре знаете, че веднъж влезете ли, няма излизане  – точно както в мола! За това естествено си има и причина – тази вечер причината носи името Глория! Освободете си следващия 1 час, защото с нея има доста за какво да си говорим, защото не случайно я наричат Примата на поп-фолка!

Смятам, че след днешното предаване ще се убедите защо е така, ако до сега не сте, защото освен че ще седне до мен в ъгълчето за разговори, ще разтърси и сцената ни, и то цели два пъти!

Изненадите обаче не спират до тук, защото след разговора с Глория при мен ще бъде и Стелияна Христова – победителката в „Гласът на България”! От нея ще разберем какъв е вкусът на победата и няма как да не я попитаме „А сега накъде?”, след което е обещала дори да ни изпее нещо, защото който не е дошъл „В джаза”, той не е пял! Сега усилете звука на макс, защо влиза Глория с „Обсебена от теб”! Аплодисменти!

Гледай видео запис от предаването онлайн