Гневната Емануела за Денис: Не обичам това същество!

От няколко дни снимка на милионерската щерка Яна Стайкова и бившия на Емануела се върти в публичното пространство. На кадъра се вижда как двамата се натискат в нощен клуб, а клюките мълвят, че отношенията им са стигнали и по-далеч. Blife публикува интервю на Емануела, като сякаш пердето й е паднало.

Емануела, здравей, видя ли снимката на Яна и Денис? Как ще я коментираш.

Да видях я, мило. Не знам какво да ти кажа. Познавам Яна, тя е човек, който знае да се забавлява. В този случай мисля, че се забавлява. Едва ли ще падне толкова ниско, че да се занимава с човек като Денис.

Това означава, че и твоето ниво не е високо щом си била с него толкова време.

Да, признавам си. Наистина паднах много ниско с тази връзка. Никога не съм обичала Денис. Може би в началото. Не смеех да се разделим, за да не пострада кариерата ми, както знаеш аз работя в музикалната компания на баща му.

Може сега да е срещнал подходящата жена.

Може. Той винаги е мечтал да си намери богата жена, която да го издържа и да му плаща сметките. Сега се е закачил за Яна, но като знам тя какви мъже е имала не мога да допусна, че това е сериозно. От малък Денис е пораснал с тази мисъл, да се вкопчи в някоя, която да го издържа.

Ти познаваш ли Яна?

Познавам я и точно затова ти казвам, че не вярвам тя да има връзка с него. Яна е много сладко и мило момиче, аз много я харесвам.

Звучиш доста разгневена.

Да така е. Омръзна ми да свързват името му с моето. Не обичам това същество и не желая да имам нищо общо с него. Имам мъж до себе си, в когото съм влюбена. Не искам медиите да ме занимават и да ми задават въпроси свързани с Денис.

Ти ме изумяваш, бяхте стигнали до сватба, а сега говориш с такава ненавист за Денис.

Абе каква сватба. Това бяха болните фантазии на Денис. Да не съм луда да се женя за него. Пак казвам, не искам името ми да се свързва с неговото. Това пречи на щастието ми в момента. Моите приятелки се шегуваха, че той е жена ми. Аз се грижех за него като мъжът в семейството. За последно казвам, че това момченце е затворена страница в моя живот. Едно жълто петно, което ще избледнее и изчезне съвсем от съзнанието ми.

 
По темата: