Goddess Grooves – дамите показват какво могат в клуб TWINS!

Global Vision Circle presents: GODDESS    GROOVES

The Female Energy Comes to Power!

15 January 2010 /Friday/

TWINS Club (НДК запад, II етаж)

Music Selected by:

Olaija – global beats & grooves (www.globalvisioncircle.org)

Jaya – funky & jazzy vibes (www.myspace.com/sunnyju)

ZZ – old school disco (www.myspace.com/zzbz)

Live act: Open microphone for improvisations

NON SMOKING EVENT!!!

Dress code: Goddess Style

Start: 21:30, Enter: 5 bgn

Goddess Grooves е заглавие на поредица от събития, целящи да дадат пълна изява на женската творческа активност. Това са партита, изцяло направени от жени и посветени на хармонията в света.

Първото събитие от най-новия проект на организаторите от Global Vision Circle ще бъде на 15 януари 2010 (петък) в клуб Twins (на втория етаж от западната част на НДК). Зад пулта тази вечер ще застанат трите диви – Оlaija , Jaya и ZZ, а разнообразната им музикалната селекция ще преминe от global beats & grooves, през funky & jazzy vibes, та чак до old school disco. За тези, които искат да изпробват гласовите си възможности, ще има и отворен микрофон за импровизиции. Очаквайте вечер, изпълнена с мелодична, танцувална, секси вибрация.

Освен музикалната програма, концепцията на Goddess Grooves се фокусира и върху различни измерения и аспекти на женската креативност като: представяне на дизайнерски дрехи от INKE TINKE, пазар с авторски бижута и аксесоари от Artishock, както и чай шоп от Veda House. По традиция визията и атмосферата ще са дело на The Rain Army, а дрескодът ще бъде goddess style.

Важна и нова стъпка в идеята на проекта е, че Goddess Grooves събитията ще бъдат свободни от цигарен дим или с други думи, предстои един NON SMOKING EVENT!

Началото: 21:30, вход: 5 лв.