Годината стартира с протести: Мария Капон в „Отпечатъци“

Първите протести на политическата 2010 г. и Топ 10 на световните медицински открития – в „Отпечатъци” тази неделя, 10 януари, 10,30 ч. по bTV

Ексдепутатката Мария Капон и природозащитникът Борислав Сердов – организатори на двата протеста пред парламента на 13 и 14 януари, които ще бележат началото на политическата 2010 година, гостуват в „Отпечатъци” тази неделя, 10 януари, от 10,30 часа по bTV.

Проявите на обществено недоволство идната седмица са заради гласувания на първо четене закон за проследяването на електронните съобщения и срещу законопроекта за либерализиране на отглеждането на Генно-модифицирани организми (ГМO).

Във втората част на предаването двама изтъкнати наши лекари – неврологът проф. Лъчезар Трайков, отскоро директор на Александровска болница, и гинекологът Димитър Георгиев – ще дискутират в студиото на Мира Баджева най-големите медицински открития на изминалата 2009-та и надеждите за революционни иновации през новата година в битките срещу остаряването, рака, деменциите и т.н.