Гол, атлетичен, русоляв – DJ Scotty Thomson пуска в ID Club!


DJ Scotty Thomsonдиджей атлет в ID клуб на 19 март

Бившият състезател по ветроходство е известен и с ексхибиционизма си и нерядко се е случвало да остава зад пулта само по бански или бельо!

ID клуб не ни остават да си поемем дъх и ни поднасят следващата, свръх-секси изненада, част от We Love DJ’s партитата – DJ Scotty Thomson. След повече от успешното гостуване на италианския диджей Phil Romano, сега е ред на родения и израснал в Ню Йорк Scotty да взриви дансинга на клуба на 19 март, петък. Само за кратко време Scotty успява да изпъкне сред тълпата от диджеи и да завоюва резиденции в клубове като Avalon, XL и Spirit в Ню Йорк, участия в Сан Франциско, Чикаго, Рио де Жанейро, Буенос Айрес, Тел Авив.

Scotty е бивш състезател по ветроходство, а спортове като футбол, хокей и ски винаги са били част от живота на американеца. През последната година русокосият красавец е обявен за един от 10-те най-известни американски гей диджеи и оглави едни от най-големите партита като JockBall по време на Black and Blue Festival и супер популярното White Party в Палм Спрингс, САЩ. Музиката, която пуска е разнообразна смес от хаус, електро, трайбъл и много вокали. Силно влияние върху кариерата му са оказали имена като Victor Calderone и Danny Tenaglia.

„Бях като д-р Джекил и г-н Хайд,” спомня си Scotty за своята раздвоена самоличност преди няколко години, когато се е опитвал да балансира между корпоративната си дневна работа и дългите вечери в най-модерните клубове. Много скоро обаче клубната атмосфера и денс музиката превземат душата и времето на Scotty и трансформацията от Кларк Кент в Супермен е завършена. „Смешно е, защото израстнах, участвайки в състезания и шампионати по ветроходство, а станах диджей!”

Scott отказва да приеме работата и себе си твърде насериозно и с това изглежда печели дори повече фенове по света, които желаят страстно музиката и тялото му и вярват от все сърце, че са открили новия спасител на дансинга. Американецът се отличава от колегите си и с подхода си в миксирането, наслагвайки парчета едно върху друго, и с отказа си да се придържа към определен жанр. “Не е нужно винаги да слушаме Бионсе, има и други имена в музиката. Искам да видя повече показване на различни стилове музика,” казва русокосият диджей, който често включва в сетовете си класики като “Pump up the Jam” на Technotronic и „Ice Ice Baby” на Vanilla Ice.

Scotty е известен с ексхибиционизма си и нерядко се е случвало да остава зад пулта само по бански или бельо! Надяваме се, че атмосферата в столичния ID клуб ще се нагорещи достатъчно, за да накара диджея да свали и тениската, и дънките си!