Гола музикантка палува в „Плейбой“ – снимки

Секс и музика в Плейбой

За 12-ия рожден ден PLAYBOY България излиза със специален концептуален брой. В него демонстрираме нагледно топлата връзка между секса и музиката и как той може да е движеща сила за всичко. Разлисти, сипи си едно, пък ако щеш си пусни и госпел. На бас, че и там ще намериш секс!

Иначе – разполагаме със сесия на певицата Брисия – някога част от латино версия на Спайс Гърлс, сега записва самостоятелно с Лос Анджелис. Ана не може да пее, или поне ние не знаем, но пък за сметка на това си има дядо от Варна. И се снима с всевъзможни музикални инструменти – от саксофон, през китара, до обой и цигулка.

За рождения ден си подарихме 12 интервюта на 12 български музиканти, а голямото интервю на броя е с Иги Поп – дивата икона на прото пънка.

Комбинацията секс и музика е в основата и на „Най-мръсните песни в историята”. Учителите на Бичето обаче са много далеч от музиката, която се пуска по Фреш ФМ – ъндърграунд радиостанция в Сирия, която оцелява между бомбардировки, грабежи и отвличания. А войната постоянно чука на вратата й.

Новият PLAYBOYе на пазара във вторник, 29 април.

 
По темата: