Голата служителка на НЕК отново в Плейбой

Ели и Ели – метър крак и метър скандал

За Елеонора Йоцова се говори, че има най-дългия крак в българската мода. PLAYBOY реши да провери дали това наистина е така. В редакцията не са мерили сантиметър по сантиметър, но уверяват, че доказано Ели е много повече от това.

Хубавата Елена е запалила най-известната война в Древна Гърция. Родната Хубава Елена пък нажежи страстите около НЕК до такава степен, че някои хора в страната започнаха да дават накъсо. Седем години след появата на Ели Бончева в PLAYBOY, изданието връща лентата назад, за да се представи на всички естествената й красота.

Наред с очарователните дами брой 137 на Мъжката Библия предлага и много за четене. Емблематичното PLAYBOY интервю този месец е със Самюъл Л. Джаксън. Без задръжки и окови за честата употреба на „негър” в Джанго,  за това как е загубил девствеността си, за топките на Обама и Хилари Клинтън, за алкохола, Междузвездни войни 7 и какво ли още не.

Ценителите на еротиката в четенето могат да се насладят на два изключителни очерка. Първият е за легендарният сърфист бързия Еди. Десетилетия наред Еди Ротман яростно отбранява северния бряг на Оаху с юмруците си. Той се изправя срещу биотехнологичния гигант Монсанто в битката на живота си. Вторият очерк е за американски режисьор арестуван погрешка и попаднал в най-мрачния затвор във Венесуела.

 
По темата: