Големите 50 на CITY празнува юбилей – очаква те мега награда!

Зрителите избират Топ 50 на годината в Big50!

Илиян и Джули дават 100 диска за награда в 100-ната класация по City TV!

На 19 декември официалната класация на телевизията с най-много хитове Big50/ Големите 50 по City TV празнува своето 100-тно издание. В юбилейното предаване Илиян и Джули ще окупират едновременно радио и тв ефира за цели четири часа, за да изброят 50-те най-големи хита на 2009. Тази година класацията се базира не на ротация, а на преценката на зрителите.

От днес до 15 декември зрителите на City TV могат да посочат любимите си хитове на 2009 на www.big50.city.bg и да гласуват за своите топ пет песни на годината. Техните гласове подреждат годишната класация, а един от гласувалите на сайта на телевизията ще получи най-музикалната награда:

100 уникални диска за личната му колекция!

Компилацията от сто заглавия – албуми и сингли, излезли на музикалния пазар през последната година, ще зарадва само един от гласувалите на сайта. Сред селекцията, която ще попълни музикалната колекция на щастливия победител са топ заглавия като: Rihanna – Rated R, Madonna – Celebration, Morandi – Colors, Prodigy – Invaders Must Die, Gnarls Barkley – The Odd Couple, Миро – Омиротворен, Seal – System и още 93!

Регистрирайте се с име, години, телефон и имейл на www.big50.city.bg до 15 декември и гласувайте еднократно за любимите си пет песни на 2009!

Големите 50 стават 100 – слушай и гледай по City Radio & TV цели четири часа на 19 декември в 18 часа!

Екипът на The Big50/ Големите 50 благодари на музикалните компании Вирджиния Рекърдс, Ка Мюзик, Орфей Мюзик и Виталити за това, че един от зрителите на официалната класация на City TV ще отнесе вкъщи компилация от 100 диска!

 
По темата: