„Големите надежди“ 07.05.2014 и интервю с Ахинора

Ахинора от „Големите надежди” съветва Любо Киров как да бъде водещ

Стипендианти на Димитър Бербатов и финалист от „Сан Ремо Джуниър” ще излязат на сцената – „Големите надежди” ще се завърнат на екран точно в 20.00 ч.

 „Да си прочетеш няколко пъти сценария и да го научиш много добре, защото водещите трябва да следят и внимават какво се случва на сцената. Предишната вечер трябва да си легнеш рано. Разбира се, трябва да си намериш много добра, умна и красива асистентка като мен“ – с тези важни съвети се обърна Ахинора от „Големите надежди” към Любо Киров в сутрешния блок „Здравей, България” по Нова.

Поводът е, че Любо, когото зрителите на „Големите надежди” са виждали напоследък в ролята на жури, само след няколко дни ще влезе в ролята на водещ на тазгодишните музикални награди на БГ Радио. При водещия Павел Владимиров чаровната асистентка на Драго Симеонов отправи и специално предизвикателство към гостите в студиото – радио водещите Богдана Трифонова – Боги и Симеон Колев – Симо – да изпеят своята любима българска песен. Без да се замисли, Симо веднага запя песенна Тодор Колев.

Още българска музика ще чуем и в сряда, точно в 20.00 ч., когато „Големите надежди” отново ще се завърнат в ефира на Нова. Сред тях са имена като Лили Иванова и Емил Димитров. За да докажат, че заслужават да продължат напред към полуфиналите, на сцената на предаването ще излязат двама стипендианти на фондация Димитър Бербатов, финалист от „Сан Ремо Джуниър”, призьор от детския песенен конкурс „Евровизия“, дамски квартет от Севлиево, както и бургаската Кристина Агилера.

Как ще се представят новите десет надежди във втория концерт от четвъртфиналната фаза, с кои изпълнения ще изненадат зрителите и кой ще впечатли журито, ще стане ясно на 7 май в „Големите надежди” по Нова.

Цялото гостуване на Ахинора в сутрешния блок „Здравей, България” по Нова може да видите тук – http://play.novatv.bg/programi/zdravei-bulgariya/388905?autostart=true.

 „Големите надежди” – в сряда вечер, 7 май, 20.00 ч. по Нова

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: