Големите надежди 28.05.2014 – втори полуфинал

Журито на „Големите надежди” с видео поздрав за деня на детето 

Дивна поздрави талантите директно от Истанбул, а Любо – с песента си „Имам само теб”

По повод 1-ви юни, деня на детето, журито на „Големите надежди” отправи специален поздрав към всички деца и специално към талантите в шоуто. Предизвикателството завари Любо след концерт, Веселин Маринов – на път, а Дивна – на турска земя, в Истанбул.

Макар да е ангажиран с множество участия в страната, Любо успя да запише истинско видео селфи, в което сподели гордостта си, че е бил част от шоуто, и поздрави талантите, като изпя пред камерата част от песента си „Имам само теб”.  Директно от Истанбул се включи Дивна. Тя записа своя видео поздрав в турският град, където бе на концерт на Джъстин Тимбърлейк. „Вярвайте в себе си и мечтите си”, обърна се към децата младата надежда и им пожела да превърнат живота си в най-хубавата мелодия. Макар да не успя да застане пред камерата, Веселин Маринов, който в момента е на турне, се включи в общия поздрав, като пожела на децата да съхранят детската непринуденост, искреността и вярата, която носят в себе си. „В деня на най-светлия детски празник – 1-ви юни, се обръщам към талантите на България, за да им благодаря за прекрасното време и музика, с които ни дариха“, добави големият български певец.

Освен за празника си, 1-ви юни, талантите от „Големите надежди” усилено се подготвят и за втория полуфинал довечера, когато ще стане ясна последната тройка, която ще видим на големия финал.  След диамантите, които ще излязат на сцената, са двукратната победителка в предаването и носителка на Гран При по красота от Доминикана – Биляна Лазарова; Павел Матеев, който успя да просълзи Дивна с изпълнението на „Con te partiro’/Time to Say Goodbye“ на Андреа Бочели, в последния четвъртфинален концерт; дамския квартет от Севлиево „Upstream voices“; Кристиана Асенова, която заслужено спечели определението „младата Лара Фабиан”, след изпълнението си на “Caruso” и „Je T’aime“; голямата надежда на Троян – Радко Петков, който плени журито с изпълнението на песента „Душа“ на Диана Експрес и малката Лекси Чальовски, която в последния концерт от четвъртфиналната фаза подпали сцената с песента „Girl On Fire“ на Алиша Кийс.

Как ще се представят децата и кои три от тях ще продължат към големия финал на „Големите надежди”, ще разберем довечера. А какво точно казаха Любо и Дивна на децата и какво им пожелаха, може да видите тук.

„Големите надежди” –28 май, 20.00 ч. по Нова

Гледай видео запис от предаването онлайн