Голо FHM парти – с Пламена и Лейди Би (инфо + снимки)

L.A. club представи: изкусително голо FHM парти

Горещо, страстно и с много красота – така може да се обобщи партито на едно от популярните мъжки еротични списания у нас, което се състоя в столичния клуб L.A.

Наред с момичетата от кориците и страниците на мъжкото списание, в клуба видяхме и някои от топ моделите на агенция “ES line models”, носителя на титлата “Бест модел на България”- Благовест Анев, както и Камелия Янкова- “Лице на България” и други.

Телевизионният режисьор на “блондинките” Емо Добрев се забавляваше в компанията на свои приятели и само една блондинка.

Еротичните танцьорки в “L.A. club” приковаха вниманието на публиката към сцената със страстните си танци. Мъжете, които бяха със своите половинки, разпалено коментираха документалните филмчета, които се излъчваха на плазмите в клуба с най-популярните фотосесии за кориците на списание FHM.

Провокативната Лейди Би представи новата си песен на английски език, а звездата на вечерта беше Пламена.

Днес столичният клуб L.A. ще предложи за първи път ексклузивното „Съблазън парти„. Дрес кодът за него е: оголени рамене, дълбоки деколтета, мрежи, дантели, къси поли, впити панталони и разкопчани ризи, еротични детайли, високи токове, предизвикателен грим и обсебващи аромати!

След полунощ ще се разиграе специална игра, в която някои от гостите на партито ще спечелят страстна целувка, гореща прегръдка, съблазнителен танц и други. Човекът, който получи листче с награда може да си избере партньор, с когото да материaлизират посланието.

В “Съблазън парти” ще се изяви RnB певецът Иги Андровски.

 
По темата: