Голям концерт в София помага на Варна, Добрич и Велико Търново

„Споделяме МУЗИКА, ЕМОЦИЯ, КУЛТУРА“ с концерт в подкрепа на Варна, Добрич и Велико Търново

Десетки български музиканти с грандиозен концерт на 1-ви юли в Градската градина в София

Заключителният концерт от кампанията „Споделяме МУЗИКА, ЕМОЦИЯ, КУЛТУРА“ ще обедини редица популярни български изпълнители на 1 юли, вторник, от 17.00 ч.,в Градската градина в София (на мястото на бившия Мавзолей). Инициативата на творците ще се проведе безвъзмездно, в знак на подкрепа на пострадалите и жертвите от наводненията в Североизточна България.

Своеобразният благотворителен жест от страна на музикантите ще събере на една сцена представители на различни музикални жанрове. На концерта ще звучи класическа, фолклорна, популярна, джаз, рок и хип-хоп музика, в изпълнение на едни от най-обичаните български музикални формации – Националния филхармоничен хор „Светослав Обретенов“ с диригент Илия Михайлов, хора към Националния фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“, състави от НМУ „Л. Пипков“, D2, Мастило, Рут Колева, Теодосий Спасов, Антони Дончев, Васил Петров, Нора Караиванова и Бисер Иванов, Бон-Бон, Невена & Апо, IMP, ChaDeo и др.

Това, което събира заедно толкова много музиканти от разнообразни стилове, е желанието им да споделят своята музика с публиката, отправяйки посланието за единство и взаимна подкрепа.

 
По темата: ,