„Голямо междучасие 3“ – училищни банди канят на концерти!

Химн на абитуриентите, песни за любов и бунтарски рок в ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3

Младите изпълнители ще премерят сили в три полуфинални концерта на 2, 3 и 5 май 2011 г.

Тридесет и две парчета се борят за голямата награда в „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3”. Електронното гласуване продължава до 8 май на официалния сайт на конкурса: www.d2band.com, когато ще се определят петте песни финалисти.

Тази година темата за любовта явно вълнува повечето участници. За някои е споделена, за други не, трети я търсят. Дори най-малкият участник – второкласникът Марио от 23 СОУ е заложил на текст, разкриващ любовните му трепети.

Не липсват и парчета, които изразяват бунта на младите срещу различни аспекти в живота им.

Ако пък се чудите защо абитуриентите броят до 12, отговор на този въпрос дава хип-хоп дуетът Pacho и Поли с парчето „Абитуриентски бал”.

За момента в гласуването водят група Random Station с баладата „За да остана” (http://mejduchasie3.d2band.info/play-98),  Accident със „Само за теб”( http://mejduchasie3.d2band.info/play-107), Candle Light с ”Това съм аз”( http://mejduchasie3.d2band.info/play-110), бандата Syanatic с парчето „Няма тишина” (http://mejduchasie3.d2band.info/play-77)и Enslavement със “Справедливост” (http://mejduchasie3.d2band.info/play-80).

Участниците в конкурса за най-добра училищна песен “ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3” ще могат да бъдат чути не само в сайта на музикалното състезание, но и на живо в предстоящите три полуфинални концерта.

Те ще се проведат на:

– 2 май от 18.00 ч. в Дом на културата „Средец“ на ул.Кракра 2 (Лиляна Димитрова)

– 3 май от 18.00 ч. в Дом на културата „Средец“ на ул.Кракра 2 (Лиляна Димитрова)

5 май от 18.00 ч. в Народно читалище “Младост” в ж.к. “Младост” 1 /до кооперативния пазар/

Водещи на концертите ще бъдат Дидо от D2 и 15-годишният артистичен талант Владимир Солаков.

Победителят в конкурса за най-добра училищна песен „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3” ще бъде обявен на голям финален концерт на 12 май 2011 г. от 17:00 ч., на Лятната естрада в Борисовата градина. В него ще вземат участие изпълнителите на петте песни, събрали най – голям вот при гласуването. Именно от тях D2 и Gravity Co. ще изберат победителя и най-добрата ученическа песен за 2011 г.

Голямата награда е: продуциране и запис на песен в професионално студио.

Тази година има и две специални награди.

 
По темата: ,