„Голямото междучасие 2“ приключва! Ела на концерт в парка

На 9 май е големият финал на конкурса ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2

Големият финал на конкурса за най- добра училищна песен ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2, организиран от Столична община, D2 и Gravity Co, ще бъде на 9 май 2010 г. /неделя/ от 17:00 часа на Лятната естрада в Борисовата градина.

На сцената ще забият D2, Gravity Co и петте ученическите групи събрали най – много гласове. След живите изпълнения, D2 и Gravity Co ще изберат и обявят победителя в конкурса, който ще получи Голямата награда: запис на песен в професионално студио и продуциране на парчето.

Битката за първите пет по вот групи и изпълнители продължава до 7 май 2010 г. на www.d2band.com. До момента водят: Soulbound, Reckoning, Dynamica, Savage Ravage и High Definition.

Емоционални лайфове, шоу, еуфория и екзалтирани фенове бяха отличителните белези на трите полуфинални концерта от конкурса. Приятелства и конкуренция се появиха сред младите музиканти и подсилиха техния хъс не само за крайната победа, но и за по-ярко представяне на концертите.

По време на първия концерт рапърът ТоТо Н (на снимката) направи уникално шоу, залагайки на своя талант и освободеност на сцената, като с оригинални рими и бийтове успя да впечатли дори присъстващите рокаджии. Вторият концерт бе концертът на жиците. Там Magi Magic Band (на снимката най-горе) показаха стил в леки джаз изпълнения. Най-забавни пък бяха група юВка, чиято положителна емоция и чувство за хумор на членовете на бандата личаха през цялото време на техните изпълнения. High Definition изненадаха с брандирани тениски с името на групата си.

В подкрепа на Megan G & Blacky и ISP&DIVA се появиха момичета, които танцуваха модерни хип-хоп танци. Барабанистът на група Reckoning Додо се появи на сцената с маска на Дарт Вейдър и взриви пощурялата агитка привърженици.

Повечето от групите и изпълнителите показаха професионално представяне и се държаха на ниво като Soulbound, Dynamica, Велислава Алексиева, Savage Ravage.

На сцената на големия финал на ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2 ще излязат и победителите в миналогодишния конкурс ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ – група Keep The Faith.

Водещ на събитието ще бъде фронтменът на Keep The Faith – Георги Трифонов.

 
По темата: