Горещи пари онлайн и от bTV Lady – еп. 1, 2, 3, 4, 5 от 23, 24, 25, 26, 27.04.2018

Готви се план за кражбата на парите от продажбата на хотела (23-и април)

Педриньо казва, че Брено ще продаде хотела на Ерик. Нелито и Жулио го чуват. Педриньо информира Нелито, че ще направи купон, за да отпразнува рождения ден на Луиза. В разговор с Маргот Луиза казва, че има желание да управлява хотела.

Педриньо потвърждава на Ерик, че Луиза все още не знае за продажбата на хотела. Докато Марсио се разхожда с Бебет, са преследвани от двама мъже. Тереза е информирана от Дрика, че тя може да заеме мястото на Марсио в пъзела. Бебет е разпитвана от Марсио за самоличността на мъжете, които са ги преследвали.

Агналдо и Сандра Елена се къпят в една от стаите на хотела. Жулио разбира, че ще бъде изгонен. Мария Пия осъзнава, че Ерик е очарован от Луиза. Марсио е порицан от Боржеш. Изгубена, Бебет е намерена в гората от Марсио.

Бебет признава на Марсио, че се е опитала да избяга от баща си. Ерик целува Луиза. Малагета информира Сандра Елена, Жулиус и Агналдо за плана за кражбата на парите от продажбата на хотела.

Луиза и Ерик се отдават на чувствата си (24-и април)

Малагета настоява Хулио да се съгласи да участва в кражбата с другите съучастници. Когато открива интереса на Луиза към Ерик, Педриньо съжалява, че е насърчил срещата на двамата. Ерик спори с Бебет. Антония е отстранена от една операция от страна на Сикейра и изглежда разстроена.

Maлaгетa отива в затвора, за да посети баща си. Помагайки на Сандра Елена с тест за бременност, Малагета я лъже, че тестът е положителен. Ерик говори с Луиза за отношенията му с Бебет. Мария Пия казва на Мадалена, че чрез Бебет ще успее да покори Ерик. Боржес одобрява идеята на Марсио да прави презентации по време на партита за деца.

Луиза е отведена в дома на Ерик за романтична вечеря и двамата правят любов за първи път. Мария Пия побеснява, като научава, че Ерик и Луиза са спали заедно. Хулио се страхува от наближаването на годишнината на Луиза.

Сандра Елена празнува успеха на кражбата (25-и април)

С фалшиво име, Агналдо наема ван, за да ограби хотела. Антония е информирана от своя източник, че името на шефа на грабежа е Касио. Луиза танцува с Ерик на нейния рожден ден. За да разсее охраната, Сандра Елена се опитва да го съблазни в хотела. Мария Пия е разсеяна от Бебет.

Луиза е информирана от Ерик, че той пребивава в хотела, за да могат да останат заедно след партито. Бебет открадва обеците на жена, присъстваща на партито на Луиза, която печели огърлица от Ерик. Луиза е разстроена, като научава, че дядо й продава хотела. Ерик казва на Мария Пия да го забрави. Виждайки хора, превозващи куфарите на Педриньо с парите от продажбата на хотела, Мария Пия регистрира лицето на Малагета.

Луиза вярва, че е предадена от Педриньо и Ерик. Сандра Елена празнува успеха на кражбата. Педриньо открива, че парите му са откраднати и му става лошо. Антония се информира от Нелито за грабежа в Кариока Палас. Докторът казва на Луиза, че Педриньо трябва да бъде опериран спешно. Луиза е изненадана да открие Мария Пия в болницата.

Луиза не иска да вижда повече Ерик (26-и април)

Бебет казва, че Флор е откраднала за удовлетворение. Мария Пия признава на Луиза любовта си към Ерик. Сандра Елена говори за бременността си на Жулио. След като преглежда камерите на хотела, Антония не може да намери крадците. Луиза казва на Ерик, че не иска да го среща отново.

Луиза научава от Антония, че планът на Педриньо е бил да вземе парите и да напусне страната. Жулио се преструва, че е спокоен, докато прави компания на Антония вътре в хотела. Сандра Елена научава от лекаря, че не е бременна. Валдемир е разпитван от Антония.

Марсио настоява пред Тереза, без да знае бащата, да участва в детското парти. Мария Пия казва на Ерик, че Луиза все още не иска да го види. Луиза е уведомена от администратора на болницата, че е отменила здравния план на Педриньо. Ерик казва на Бебет, че всички служители на хотела ще бъдат уволнени.

Ерик е заподозрян за кражбата (27-и април)

Бебет казва, че ако Ерик уволни служителите в хотела, тя ще изчезне. Сандра Елена казва на Агналдо, че е била измамена от Малагета. Агналдо и Сандра Елена решават да запазят част от парите в багажника. Жулио е предупреден от Агналдо, че трябва да прибере куфара си в микробуса. Антония е уведомена от Нелито, че Педриньо няма спомен за кражбата на хотела.

Личен стилист е нает от Лижия, за да помогне на Мария Пия да се облече. Когато се опитва да продаде бижутата си, за да плати на болницата, Луиза е ограбена. Ерик решава да остане с хотела. Сандра Елена е уведомена от Валдемир, че съпругата му не може да разбере за тях двамата. Намирайки Вандерлей, Aгналдо моли за помощ брат си.

Антония, виждайки снимката на Ерик във вестника, забелязва, че той е с очилата на крадеца на хотела. Педриньо вижда Ерик и, като си спомня кражбата, му става лошо. Луиза отхвърля помощта на Ерик, който е задържан от Антония.

Гледай видео запис онлайн или тук

Инфо: Tvnovellas.blogspot.bg

(информацията се допълва)