Горещи пари онлайн и по bTV – еп. 6, 7, 8, 9, 10 от 30.04., 01, 02, 03, 04.05.2018

Мария Пия разбира кой е крадецът, но го скрива (30-и април)

Куфарът с откраднатите пари от хотела е скрит от Maлагетa. Ерик е арестуван от полицията. Бебет разговаря с Флор и персоналът е щастлив, защото хотелът ще продължи да работи. Ерик се заклева на Сикейра, че не е автор на грабежа в хотела. Антония разглежда записите от камерите на хотела и показва, че единият от крадците носи същите очила като Ерик.

Агналдо се извинява на Вандерлей. Жулиус, мислейки за Антония, обмисля да върне откраднатите пари. Мария Пия говори с Малагета и му казва, че знае, че той е един от крадците на хотела. Сандра Елена казва на Агналдо тайната за кражбата с Вандерлей. Бебет казва на Кристобал, че Ерик е в капан заради Флор.

Мария Пия казва на Малагета да не прави нищо относно кражбата, ако това ще помогне да се разделят Ерик и Луиза. Мария Пия е информирана от Малагета за задържането на Ерик. Сикейра разказва на Антония, че са открили друга заповед за арест срещу Ерик. Елза и Пласерес решават да отворят куфара на Жулио.

Ерик казва на Мария Пия, че обича Луиза (01-и май)

Луиза вярва, че Ерик е виновен за кражбата. Ерик е информиран от Доменико, че ще бъде отведен в къща за задържане. Антония разговаря с Луиза и й разказва за участието на Ерик в корупцията. Марсио казва на Бебет да съобщи в полицейското управление, че очилата, носени от Ерик, не са негови. След като разбира, че ще трябва да дава показания, Агналдо става напрегнат.

Антонио моли Жулия да му помогне да намери Бебет. Тереза лъже Боржес, като казва, че Mарсио е поправил компютрите, за да спечели пари. Пласерес и Елза насърчават Жулио да почне да се интересува от Антония.

Maлагетa откривава, че Сандра Елена е пазарувала с откраднатите пари и се притеснява. В разговор с Мария Пия, Ерик й казва, че обича Луиза. Антонио спира автобуса, в който е Бебет. Maлагетa съветва Aгналдo да използва Вандерлей, за да има алиби. Педриньо отказва да напусне хотела. Maлагетa тръгва след Мария Пия, за да могат да поговорят.

Агналдо си търси алиби за момента на кражбата (02-и май)

Със задържането на Ерик като извинение, Малагета се опитва да отмени сделката, подписана с Мария Пия. Педриньо, след като открива, че Ерик плаща за престоя си и този на внучката му в хотела, решава да напусне помещенията. Агналдо казва на Жулио, че няма алиби за момента на кражбата.

Бебет е информирана от Антония, че ще бъде извикана да свидетелства. Мария Пия принуждава Малагета да й помогне да завладее Ерик. Дулсина забелязва, че Сандра Елена е с нова чанта. Ерик моли Мария Пия да накара Луиза да повярва, че е невинен.

Мария Пия настройва Луиза срещи Ерик (03-и май)

Педриньо напуска хотела под аплодисментите на гостите.

Малагета дава думата си на Агналдо, заявявайки, че ще направи така, че Вандерлей да му бъде алиби. Педриньо иска убежище в хотела на един приятел, който му отказва престоя. Вандерлей е търсен от Агналдо и Малагета.

Заедно с Луиза, Педриньо напуска хотела на Алфонсо. Сандра Елена лъже Таня. Агналдо решава да каже истината за кражбата на Вандерлей. Боржес търси Жайме, за да говорят. Празерес вижда изоставената къща. Антония и Доменико са изпратени от делегат Юнкейра да разследват едно събитие.

Малагета смята, че Вандерлей ще помогне на Агналдо. Лижия се дразни, когато Мария Пия кани Луиза и Педриньо да останат в къщата й. Мария Пия се опитва да настрои Луиза срещу Ерик. Антония иска да се срещне с Жулио. Дъглас дава на Нелито нова работа. Жулио решава да не отиде на кино с Антония.

Ерик е освободен (04-и май)

Дрика се притеснява, когато Шерлок влиза в изоставената къща, за да търси топка. Aгналдo пита Вандерлей дали ще потвърди, че са били заедно по време на обира на хотела. Лижия гони Педриньо и Луиза от дома си.

Мария Пия се опитва да успокои Лихия. Вандерлей решава да помогне на Агналдо. Ерик разговаря със Серхио и разбира, че ще напусне затвора. Когато търси Шерлок в затворената къща, Жулио е изненадан да види Евандро. Сандра Елена разговаря с Дулсина и се оплаква от работата си.

Eвандрo се появява пред Eлзa и Жулио. Когато разбира, че Сабине отива в Бразилия, Мария Пия казва на Луиза причините, поради които Ерик не харесва съдружничката си. Ерик напуска дома, посрещнат е от Бебет и решава да живее в Кариока Палас. Боржес не одобрява сближаването на Марсио и Бебет. Анибал, казвайки това, което мисли за Евандро, оставя жителите на селото притеснени.

Гледай видео запис онлайн или тук

Инфо: Tvnovellas.blogspot.bg

(информацията се допълва)