Горещо реге и ска парти насред студен януари – ела в Thin Rеd Line!

Клуб The Box и бар Thin Rеd Line ви канят на две музикални пътешествия

Уникално реге и ска парти ще се състои в столичния бар Thin Rеd Line следващия четвъртък, 14-и януари.

Ако случайно не знаете какви дрехи да си сложите в поредния топло-студен зимен ден, а сте заровили летните някъде дълбоко в гардероба, то отговорът е: Качвайте се на борда, Jamaica Air Force и selecter Lazy Face ви отвеждат  на музикално пътешествие до Карибите!

Първото по рода си такова парти ще ви накара да сложите късите панталони и тениски и да танцувате в ритъма на най-горещото реге, сладко рокстеди и лудо ска, като не забравяме и доза калипсо за десерт.

Ще може да чуете ямайски легенди от 60-те години на миналия век като Prince Buster, Laurel Aitken, The Paragons, Bob Marley & The Wailers, кактo и по-съвременни такива като Hepcat, Intensified, The Aggrolites, Tokyo Ska Paradise Orchestra и, разбира се, много други.

Началото на пътешeствието е 21 часа. Мястото е бар Thin Red Line, който се намира в Зона Б-5 (ул. Партений Нишавски и ул. Българска морава (зад Mall Sofia). Входът е символичен: 2лв.

Не на последно място трябва да споменем, че по-рано същата вечер в столичния клуб The Box ще свири единствената българска ска, реге и рокстеди група – Senor Buffo & The Synchonizers. Така Jamaica Air Force ще се превърне в неофициално афтърпарти на всички отишли да се веселят с тях. Началото на концерта е 20 часа, не закъснявайте!

 
По темата: