„Горещо“ завърта клип на Азис, в който Венета му е жена

Как Венета Райкова стана съпруга на Азис… преди 10 години

Тази събота, 21 май от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид “Горещо” е една от легендите на българската художествена гимнастика Илиана Раева.

Златното момиче разказва за годините си, посветени на художествената гимнастика, за незабравимите мигове на победа и аплодисментите на публиката, за кумата и треньора Нешка Робева, за раздялата си с гимнастиката и за ролята си на съпруга, майка и домакиня.

Двамата с Наско Сираков са близо 30 години заедно. Още на първата среща Наско й казва, че ще стане негова жена. Година след това двамата вече са женени, а обществения интерес към сватбата им е невероятен.

Илиана Раева признава, че е ревнувала съпруга си и дори са имали скандали: “Хвърлях, беснеех много, крещях, виках, заплашвах… Много ревнива жена бях – много скандали съм правила. Един куфар с дрехи му изхвърлих от 17-ия етаж…”

Не само златното момиче обаче има опит в изхвърлянето на дрехи. Тази събота “Горещо” ще излъчи клипа към парчето на Азис “Следи”, в който Венета Райкова играе негова съпруга, която изхвърля дрехите му през балкона.

Клипът е сниман през 2001 година и не може да бъде открит в интернет пространството. Двамата си припомнят забавни моменти около заснемането на клипа и ролите, в които влизат, а Азис продължава да разкрива малките си тайни…

„Горещо” – събота, 21 май 2011г., 22:00 часа, Нова телевизия

Пълен запис ще откриете тук.

Видео анонс: