Gorillaz се завръщат – първо в YouTube, после към върха!

GORILLAZ

Така ще звучи бъдещето.” – Daily Telegraph

В Stylo участва R&B ветеранът Bobby Womack, който напомня на харлемски проповедник, плюс Mos Def, звучащ като през Skype, включен от някое междугалактическо интернет кафе.”— Rolling Stone

Новото видео на GORILLAZ с премиера първо в YOUTUBE

Stylo”, първото видео от предстоящия нов албум на Gorillaz – Plastic Beach, ще може да се гледа премиерно в целия свят първо в YouTube, точно в 19.00 часа българско време на 2 март 2010.

Видеото следва басиста на Gorillaz Murdoc Niccals през едно опасно пътешествие до континента от новия му дом на Plastic Beach, който дава име и на новия албум. Нещата много се прецакват за Murdoc, китариста Cyborg Noodle и вокала 2D и всичко завършва в бясно преследване с коли, едно местно ченге и един неизвестен атентатор.

Могъщият Murdoc си спомня: „Някой ме преследваше през пустинята! За късмет, снимачният ми екип беше с мен и те успяха да хванат всичко на камерата. Така че ще видите какво се случи в новото ми видео Stylo! Това ще ме научи да не напускам своя сигурен, токсичен, усамотен рай на Plastic Beach…“

Stylo е режисиран от Jamie Hewlett и продуциран от Cara Speller за Zombie Flesh Eaters, с лайв екшън чрез HSI Productions, Ел Ей и анимация от Passion Pictures, Лондон.

Plastic Beach ще излезе на 8 март от Parlophone/ EMI, в България албумът ще бъде на музикалния пазар от Анимато Мюзик.

www.gorillaz.com / www.twitter.com/murdocgorillaz / www.myspace.com/gorillaz

Виж трейлър към новия куул хит от GORIILLAZ!

Снимка: Animato Music/ EMI

 
По темата: ,